Chi luxury Масло чорного тмину 89 мл

CHI Масло чорного кмину 89 мл

CHI Luxury Black Seed Oil Dry Oil 89 ml

CHI CHI

ЦБ-00013189

CHI

Наявність: Є в наявності

665грн

Об'єм: 89 мл

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Тип волосся: Ламке. сухе. посічене волосся

CHI Luxury Black Seed Oil Dry Oil Масло чорного кмину для волосся

Олія для волосся Black Seed Dry Oil - це багата поживними речовинами легка процедура для волосся в домашніх умовах, яка оживляє, зміцнює і живить волосся! Після масла волосся стає більш сильними, міцними, гладкими і набувають чудовий блиск.
Засіб має ультралегкі формулу, дуже легко всмоктується, що дозволяє миттєво згладжувати волосся. Масло призначене для тонких і середніх волосся, можна використовувати щодня. Антиоксиданти допомагають захистити волосся від впливу навколишнього середовища! Зміцнює і відновлює волосся.

Натуральний компонент активно збагачує пасма вітамінами, мінералами, антиоксидантами, кислотами і фітостероли. Він відновлює оптимальний баланс вологи завитків, ефективно зміцнює і дбайливо пом'якшує їх. Масло благотворно впливає на пошкоджене волосся, відновлює і згладжує їх, реанімує посічені кінчики. Воно зберігає насичений відтінок локонів, надійно захищає їх від деструктивного впливу факторів навколишнього середовища. Засіб нормалізує роботу сальних залоз голови, має антисептичні та протизапальні властивості.

Спосіб застосування

Нанесіть невелику кількість масла на долоні і рівномірно розподіліть на сухих або вологих волоссі. Укласти як зазвичай.

Склад

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Caprylyl Methicone, Nigella Sativa Seed Oil, Hydrolyzed Silk, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenoxyethanol, Aqua/Water/Eau, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Eugenol.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри