Moroccanoil oily scalp treatment 45ml Догляд за жирною шкірою голови

Moroccanoil Догляд за жирною шкірою голови

Moroccanoil Dry Scalp Treatment

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00016702

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 45 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Тип волосся: Всі типи волосся

Moroccanoil Dry Scalp Treatment Засіб для догляду за сухою шкірою голови

Це приголомшливий засіб, що забезпечує професійний догляд і відновлення сухої шкіри голови. Насичує поживними речовинами і живильною вологою, позбавляючи від запалень, зменшуючи прояви чутливості і зайвої сухості, приводячи в норму гідробаланс.

Формулу збагатили маслом насіння дерева Аргана, яке наділяє засіб унікальними властивостями, здатними повернути до життя ослаблене і ламке волосся. Цей компонент відновлює структуру, стимулює зростання, оберігає від впливу УФ-випромінювання, вільних радикалів і інших зовнішніх факторів.

Також в складі присутній масло лаванди, яке нормалізує роботу сальних залоз і має прекрасні очисні властивості. У свою чергу, масло герані відповідально за підвищення регенеративних функцій шкіри голови, воно допомагає засобу справлятися з лущенням і запаленням. Завдяки додаванню вітаміну Е і поліненасичених жирних кислот, засіб захищає і зволожує шкіру голови, оживляючи волосся, і додає здоровий блиск.

Спосіб застосування

Розділіть волосся на пасма, за допомогою крапельниці ковпачка акуратно нанесіть засіб на шкіру голови, злегка масажуючи. Дайте вбратися 5-10 хвилин. Далі розподіліть гребінцем залишок коштів по волоссю і залиште ще на 10 хвилин. Потім вимийте волосся за допомогою шампуню.

Склад

Caprylic/Capric Triglyceride, Argania Spinosa Kernel Oil, Triethhexanoin, Dicaprylyl Carbonate, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Cetearyl Alcohol, Salicylic Acid, Lavandula Hybrida Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Linalool, Citronellol, Geraniol.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри