CHI Відновлюючий комплекс для волосся з шовком 177 мл

CHI Відновлюючий комплекс для волосся з шовком 177 мл

CHI Silk Infusion 177 ml

CHI CHI

ЦБ-00004968

CHI

Наявність: Немає в наявності

615грн

Об'єм: 177 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: CHI

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Призначення: Відновлення, зволоження

CHI Silk Infusion Відновлюючий комплекс для волосся з шовком 177 мл  

Гаряча і хімічна укладка, пекуче сонце і вітер сильно шкодять волоссю. Вони січуться, здаються неохайними і втомленими.Відновлювальний комплекс Chi Silk Infusion створений спеціально для цього.

Після застосування Silk Infusion сухі кінчики виглядають живими і здоровими. Легка текстура, залишаючись на власний поверхні, не ускладнює і не склеює ламке волосся. Навпаки, вони відновлюються і перетворюються в чарівні локони, а при щоденному використанні неслухняна волосся стає шовковистим на дотик.

Відновлюючий комплекс для волосся Silk Infusion від CHI стане справжньою знахідкою для власниць сухого і пошкодженого волосся. Зовсім не обов'язково поспішати в перукарню, якщо вам здається, що ситуація безвихідна, спочатку спробуйте це чудо-засіб.

Протеїни справжнього шовку, сої та пшениці, що входять до складу продукту, забезпечують  відмінний рівень зволоження.Ваше волосся буквально світиться здоров'ям і енергію, вони стають дуже слухняними і доглянутими. Особливо шовковий комплекс порадує кінчики - вони потребують живлення найбільше.

Спосіб застосування:

Нанести невелику кількість на пальці і ретельно нанести на сухі або трохи вологе волосся від середньої частини по довжині волосся, концентруючи увагу на кінчики. Залишок нанести на початок росту волосся. Приступити до теплової укладки.

Склад:

Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Parfum (Fragrance), Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Linalool, Geraniol.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри