Chi Олійка для живлення волосся із аргановим маслом

CHI Олія для живлення волосся із аргановим маслом

CHI Argan Oil plus Moringa Oil

CHI CHI

ЦБ-00004130

CHI

Наявність: Є в наявності

150грн

Об'єм: 15 мл

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Живлення

Вік: 18+

Тип волосся: Всі типи волосся

 CHI Argan Oil plus Moringa Oil Відновлююче масло для волосся

Відновлююче масло відомого бренду CHI стане незамінним в догляді за сухим, ослабленим волоссям, а також при сухості шкіри голови. Це зручний і комфортний у використанні, високоефективний косметичний продукт американського виробництва. Argan Oil Plus Moringa Oil даруватиме найприємніші враження з кожним днем ​​і професійно удосконалюватиме локони по всій довжині.

Завдяки оптимальній консистенції засіб вбирається за лічені хвилини і не залишає відчуття жирності. Спеціальна формула на основі масел аргани і морінгі, які багаті вітамінами Е і А, дозволяє йому інтенсивно зволожувати і живити пасма по всій довжині, забезпечувати термозахист. Відразу ж після нанесення волосся набуде доглянутий вигляд, стане сяючим і гладким. З кожним використанням масло буде насичувати живлющою вологою і корисними речовинами, захищати від зовнішнього впливу і тим самим попереджувати зневоднення і ламкість, зміцнювати і відновлювати структуру, запобігати пошкодженню.

Спосіб застосування

Нанести невелику кількість на вологе волосся, рівномірно розподілити по волоссю, не змивати. Рекомендується для щоденного використання для всіх типів волосся, особливо для тьмяного, кучерявого і пошкодженого волосся.

Склад

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Argania Spinosa Kernel Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Retinyl (Vitamin A) Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylyl Methicone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Limonene, BHT, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Eugenol.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри