Moroccanoil Засіб по догляду за всіма типами волосся 25 мл

Moroccanoil Відновлююче масло для тонкого і світлого волосся

Moroccanoil Treatment For Fine And Light-Colored Hair

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00015912

Moroccanоil

Наявність: Є в наявності

785грн

Об'єм: 25 мл

Тип волося: Фарбоване,світле,тонке

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Призначення: Відновлення

Moroccanoil Treatment For Fine And Light-Colored Hair Відновлююче масло для тонкого і світлого волосся

Якщо ваше волосся пошкоджене, січеться і випадає, не впадайте у відчай. Вам на допомогу прийде відновлюючий засіб для догляду за волоссям від Moroccanoil. Цей натуральний косметичний продукт вилікує і оздоровить навіть найслабші і пошкоджене волосся. Засіб наповнить силою кожен волосок, зміцнить, зробить міцним і еластичним; забезпечить щедре підживлення і надійний захист.

У складі відновлюючого масла екстракт лляного насіння і масло арганії. Корисні речовини регенерують структуру волосся. Компоненти позбавляють волосся від ламкості і посічених кінчиків, дарують розкішний блиск. Особливо ретельно даний засіб піклується про світле волосся. Воно захищає їх від яскравого сонця і шкідливого впливу навколишнього середовища.

Повернути ослабленому волоссю здоров'я і силу нескладно. Для цього вам потрібно лише доглядати за ними з відновлює засобом від Moroccanoil.

Спосіб застосування:

Нанесіть на чисте вологе волосся, для цього між долонь розітріть невелику кількість масла і рівномірно розподіліть по всій довжині волосся, відступаючи від коріння кілька сантиметрів. Після укладання також рекомендується нанести засіб на сухе волосся для додання волоссю додаткового блиску і м'якості. Також рекомендується наносити Moroccanoil Light перед фарбуванням або хімічної обробки по всій довжині волосся і додавати засіб в фарбу для отримання більш насиченого і стійкого кольору.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри