Royal Skin Лавандова маска для рук

Royal Skin Лавандова маска для рук

Royal Skin Aromatherapy Lavender Hand Mask

ЦБ-00012322

Наявність: Немає в наявності

95грн

Кількість штук: 1 шт

Класифікація: Елітна

Країна виробник: Корея

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження

Royal Skin Aromatherapy Lavender Hand Mask Маска для рук лавандова

Про ароматерапію люди знали ще тисячоліття назад, ефірні масла з успіхом використовувалися для лікування і профілактики різних недуг, особливо в Стародавньому Єгипті і країнах Сходу. Шкіра на руках дуже вразлива. Вона постійно піддається впливу агресивного зовнішнього середовища, миючих засобів, перепадів температури, морозу. Вона вимагає посиленого догляду. І що б ручки завжди були бездоганні, слід використовувати лавандова маску для рук.

Призначена лавандова маска для догляду за шкірою рук, вона ефективно зволожує і живить, пом'якшує і розгладжує, усуває сухість і лущення.

У складі засобу, яким просякнуті рукавички, натуральні екстракти та ефірні масла: масло ши, екстракт залози равлики, екстракт алое, екстракт лавандового масла. Всі разом ці компоненти надають на шкіру рук магічну дію.

Ефірна олія лаванди має сильну антисептичну та бактерицидну дію, антидепресивними і болезаспокійливими властивостями. Ніжний аромат лаванди допомагає справлятися з нервовими і психічними розладами, усуває перезбудження, безсоння, депресію.

Спосіб застосування

На вимиті і висушені руки надіти рукавички і залишити на 15-20 хвилин, залишки засобу масажними рухами втерти в шкіру Застосовувати 1-2 рази в тиждень

Склад

Вода, гліцерин, бутилен гліколь, мінеральне масло, гліцеролмоностеарат, гліцерет-26, цетиловий спирт, пег-100 стеарат, диметикон, метилпарабен, аргінін, карбомер, масло ши, ароматизатор, екстракт лакриці, екстракт листя зеленого чаю, екстракт листя імбиру, екстракт коріння лимонника китайського, екстракт коренів коптіса японського, алантоїн, динатрій ЕДТА, токоферілацетат, феноксіетанол, масло лаванди вузьколистої, бромелаин, екстракт листя алое, екстракт листя гаультерія лежить 1.2-гексанедіол, каприліл гліколь, екстракт молока, екстракт шовку

Напиши відгук
Royal Skin Патчі гідрогелеві 25+ 1 шт

Royal Skin Патчі гідрогелеві 25+ 1 шт

Royal Skin Eye Patch

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри