Patchology Smartmud Duo Дуо масок детокс

Patchology Smartmud Duo Hydrate + Detox Дуо масок детокс

Patchology Дуо масок детокс

Patchology Patchology

ЦБ-00032666

Patchology

Наявність: Є в наявності

631грн

Об'єм: 2 шт

Бренд: Patchology

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: США

Patchology Smartmud Duo Hydrate + Detox Дуо масок детокс

Набір з двох масок - No Mess Mud Detox Sheet Mask та SmartMud™ Hydrate - створений для максимального догляду за шкірою обличчя з мінімальними зусиллями, але з найкращими результатами. No Mess Mud Detox Sheet Mask - це захоплюючий продукт для очищення шкіри від токсинів, представлений у формі грязьового листа. Ця революційна детоксмаска ефективно очищає пори, видаляючи забруднення та токсини, і залишає шкіру відчуттям легкості та чистоти. Це ідеальний вибір для нормальної, комбінованої і жирної шкіри, щоб покращити колір обличчя та забезпечити йому свіжий вигляд.

SmartMud™ Hydrate - це багатофункціональна маска, яка поєднує в собі всі переваги глиняної маски з зручністю тканинної маски. Цей продукт забезпечує вашій шкірі гладкість, сяйво та здоровий вигляд завдяки комбінації синьої глини, гіалуронової та поліглутамінової кислоти. Маска делікатно очищає шкіру без подразнення та сухості, додатково зволожуючи та наповнюючи її.

В компексі ці дві маски створюють найкращу комбінацію для догляду за шкірою, допомагаючи звільнити її від забруднень, покращити тон та текстуру, а також забезпечити необхідне зволоження. Насолоджуйтеся чистотою, свіжістю та здоров'ям вашої шкіри разом із набором Detox & Hydrate.

Спосіб застосування: 

Дістаньте маску з упаковки, помістіть на обличчя, залиште на 10-15 хвилин,потім зніміть її з обличчя і промийте шкіру теплою водою.

Напиши відгук
Patchology Lip service Gloss to Balm Бальзам для губ

Patchology Lip service Gloss to Balm Бальзам для губ

Patchology Бальзам для губ

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри