Usolab Bio Renaturation PDRN mask

Usolab Bio Renaturation PDRN mask

Usolab Омолоджуюча, зволожуюча, відновлююча маска

Usolab Usolab

ЦБ-00032465

Usolab

Наявність: Є в наявності

175грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: USOLAB

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Південна Корея

Багатофункціональна тканинна маска з концентрованою есенцією активно зволожує, заспокоює та забезпечує ліфтинг дію. Освіжає та тонізує, миттєво наповнює клітини енергією та вологою, усуваючи ознаки сухості та зневодненості, сліди втоми та тьмяність. Знижує кількість та вираженість зморшок, сприяє регенерації та відновленню після стресових впливів. Спеціально розроблена формула з полінуклеотидами, рослинними екстрактами та пептидами забезпечує моментальний та помітний ефект – шкіра стає зволоженою, насиченою та сяючою. USOLAB Bio Renaturation PDRN підходить для регулярного застосування курсом та як SOS-засобу.

Внаслідок регулярного використання маски (2 рази на тиждень) знижується інтенсивність пігментних та інших проблемних плям, розгладжуються текстура, зморшки та заломи, а контури обличчя зміцнюються. Лекало щільно прилягає до обличчя та насичує шкірний покрив вітамінами, цінними мікроелементами та амінокислотами, які легко засвоюються шкірою.

Активні компоненти:

  • Екстракт центели азіатської - відрізняється сильними заспокійливими властивостями, усуває запальні процеси, покращує колір. Підвищує пружність та сприяє омолодженню, стимулюючи синтез колагену. Сприяє у протистоянні з вільними радикалами та послаблює дію УФ-променів. Зміцнює стінки капілярів та судин, посилює мікроциркуляцію крові, знижує інтенсивність та вираженість куперозних сіток.
  • Полінуклеотиди PDRN 3% - стимулюють синтез необхідних білків та активують процеси регенерації та репарації тканин, захищають шкіру від впливу несприятливих факторів зовнішнього середовища. Відновлюють пошкоджені ділянки ДНК і безпосередньо діють на фібробласти, які беруть участь у синтезі гіалуронової кислоти, колагену та еластину.
  • Комплекс пептидів - забезпечують ліфтинг дію, заповнюють глибину зморшок, підвищують пружність тканин.
  • Глутатіон – амінокислота з потужними відбілюючими здібностями, з легкістю та короткі терміни освітлює пігментацію та інші проблемні плями. Заспокоює почервоніння, вирівнює та освіжає тон обличчя.
  • Пантенол - має гігроскопічність і високу проникність, які допомагають пантенолу доставити вологу в глибокі шари епідермісу, і утримувати її там. Сприяє прискоренню процесів регенерації та швидкому відновленню шкіри після різних ушкоджень. Оптимізує обмінні процеси та прискорює вироблення колагену, який відповідає за молодість шкіри.
  • Бетаїн та гіалуронова кислота – виконують зволожуючі функції, перешкоджають втраті вологи. Сприяють уповільненню процесів старіння.
  • Екстракт кипарисовика - має антибактеріальні та протизапальні властивості, зміцнює дію на захисний бар'єр шкіри, заспокоює подразнення і почервоніння, знижує інтенсивність судинних «зірочок» і прискорює процеси обміну в клітинах.

Спосіб застосування:

Нанести маску на очищену шкіру після етапу тонізації, розправити та залишити на 15-20 хвилин. Зняти лекало і помасажувати шкіру до повного вбирання залишків есенції та завершити догляд кремом.

Напиши відгук
Usolab Bio Intensive K cream 200ml

Usolab Bio Intensive K cream 200ml

Usolab Крем з вітаміном К 200ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри