Needly Daily Toner mask 30шт Набір щоденних зволожувальних масок

Needly Daily Toner Mask

Набір щоденних зволожувальних масок  30 шт 

Needly Needly

ЦБ-00031780

Needly

Наявність: Є в наявності

1090грн

Об'єм: 30 шт

Бренд: Needly

Класифікація: Міддл маркет

Призначення: Антиоксидантна, Від куперозу, При перших ознаках старіння, Від подразнення, Від розацеа, Від сухості, Від темних кіл, Від чорних цяток, Відновлювальна, Заспокійлива, Зволоження та живлення, Протизапальна, Тонізуюча

Needly Daily Toner Mask Набір щоденних зволожувальних масок  30 шт 

Упаковка з 30 тканинних масок зі зволожувальною та заспокійливою дією – це універсальний варіант експрес-процедури на щодень, коли так бракує часу в шаленому ритмі життя.
Дає помітний ефект вже за 1 хвилину: миттєво освіжає, тонізує, зволожує, готує шкіру для нанесення макіяжу, повертає свіжий та бадьорий вигляд.

Маски знаходяться в коробці-диспенсері, який вміщує аж 350 г есенції, тому вони залишаться вологими до самого кінця використання. Такий формат пакування не тільки зекономить ваш бюджет, а й потурбується про збереження довкілля, адже не потрібно кожного разу викидати одноразові пакетики-саше, в яких зазвичай знаходяться індивідуально запаковані маски.

Користуватись ними так же просто, як і звичними серветками для обличчя: просто дістаньте за допомогою пінцета, що додається, розправте та насолоджуйтесь результатом - неймовірно м’якенька, зволожена, сяюча шкіра!    

Маски виготовлені зі 100% ліоцелу, вони ультратонкі, ніжні та майже непомітні на обличчі. Гарно прилягають до шкіри, дозволяють їй «дихати» та вбирати всі корисні речовини, якими просочена кожна з масок.

Активні компоненти:

  • гліцерил глюкозид діє як потужний хумектант, швидко усуває відчуття стягнутості та сухості, зменшує трансепідермальну втрату води, стимулює метаболічну активність клітин;
  • гідролат полину регулює роботу сальних залоз, покращує мікроциркуляцію, заспокоює подразнення, почервоніння та свербіж, зміцнює епідермальний бар’єр, є сильним антиоксидантом;
  • екстракт центели допомагає відновити рівень гідратації, захищає від агресивних факторів навколишнього середовища, має заспокійливу та загоювальну дію;
  • екстракт листя чайного дерева працює як протизапальний засіб, заживляє, приємно освіжає;
  • гіалуронат натрію зволожує, покращує еластичність, робить шкіру більш наповненою та пружною, розгладжує тонкі лінії, що з’являються від зневоднення;
  • глюконолактон має легку кератолітичну дію, добре переноситься шкірою, в якої порушені захисні функції, підвищує показники зволоженості.

Спосіб застосування:

Очистіть обличчя, дістаньте одну маску з упаковки за допомогою пінцету, що додається. Розправте на обличчі, щоб маска щільно прилягала до шкіри, та залиште на 1 хвилину (можна також залишити на 5-10 хв для більш інтенсивної дії). Зніміть маску, легкими притискаючими та поплескуючими рухами розподіліть залишки есенції до повного вбирання. Не потрібно змивати!

Склад: 

Вода, гліцерин, дипропіленгліколь, 1,2-гександіол, гліцерил глюкозид, алантоїн, бутиленгліколь, бетаїн, карбомер, вода з листя полину, екстракт центели азіатської, екстракт листя чайного дерева (мелалеука очереднолистяна), етилгексилгліцерин, каприлілгліколь, трометамін, гіалуронат натрію, глюконолактон, саліцилова кислота, С12-14 алкет-12, глюкоза, ефірна олія пачулі.

Напиши відгук
Needly Cicachid relief cream 27ml

Needly Cicachid relief cream 27ml

Needly Зволожуючий крем для обличчя Мініатюра 27 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри