Purito Hydrop sweet gel mask 100g Зволожуюча маска для обличчя

Purito Hydrop sweet gel mask 100g Зволожуюча маска для обличчя

Purito Hydrop sweet gel mask Зволожуюча маска для обличчя 100 г

Purito Purito

ЦБ-00022904

Purito

Наявність: Є в наявності

649грн

Об'єм: 100 гр

Бренд: Purito

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна, Комбінована, Нормальна, Суха

Призначення: Зволоження, Вирівнювання тону/Сяйво, Пом'якшення, Заспокоєння

Тип маски для обличчя: Гелева

Purito Hydrop sweet gel mask Зволожуюча маска для обличчя 100 г

Маска зволожує, пом'якшує, вирівнює тон та покращує мікрорельєф шкірного покриву. Перешкоджає зневодненню, покращує стан втомленої та тьмяної шкіри. Сприяє оновленню, підвищує еластичність та пружність шкіри, запобігає першим ознакам старіння. Purito Hydrop Sweet Gel Mask освіжає шкіру, робить її більш здоровою, м'якою та еластичною.

Засіб є веганським, не містить парабенів, штучних ароматів та ефірних олій і не тестувався на тваринах. Біорозкладна упаковка є екологічною, зроблена з перероблених волокон цукрової тростини. Матеріал туби складається із пластику вторинної переробки. Для друку на етикетці використано змивне соєве чорнило, що дозволяє упаковку легко переробляти.

Активні компоненти:

  • глюкоза, сахароза – натуральні зволожувачі, вирівнюють текстуру шкіри, запобігають втраті вологи.
  • глюконолактон - відноситься до нового покоління полігідрокислот (PHA), що має виражені зволожуючі властивості, вирівнює рельєф, захищає від вільних радикалів, безпечний для чутливої ​​шкіри.
  • бетаїн – має зволожуючу дію, зміцнює стінки клітин, тим самим попереджаючи втрату вологи. Виконує пом'якшувальну та заспокійливу функції.
  • сквалан - має сильні зволожуючі та пом'якшувальні властивості. Має ідентичний склад зі шкірним жиром, завдяки чому легко проникає у ліпідний шар і перешкоджає випаровування вологи, зберігаючи її у внутрішньоклітинному просторі. Зміцнює бар'єрні функції епідермісу, ліквідує сухість і лущення, збільшує еластичність тканин та сприяє процесам відновлення клітин.

Спосіб застосування: нанести щільним рівномірним шаром на суху, попередньо очищену шкіру обличчя. Залишити на 15 хвилин, після змити достатньою кількістю теплої води і промокнути шкіру насухо.

Склад: Water, Glucose, Glycerin, Diglycerin, Methyl Gluceth-20, Sucrose,1,2 Hexanediol, Gluconolactone, Betaine, Squalane, Carbomer, Tromethamine, Xylitol, Butylene Glycol, Caprylylglycol, Hydroxyacetophenone, Pentylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate.

Напиши відгук
Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Крем під очі центелою без масел 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри