Сatrice Маркер для брів

Сatrice Маркер для брів

Catrice Longlasting Brow Definer

ЦБ-00015030

Наявність: Немає в наявності

110грн

Об'єм: 1ml

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Вік: 18+

Зроблено в: Німеччина

Catrice Longlasting Brow Definer

Тонко вищипані брови, як відомо, вже не в моді. Стилісти по всьому світу надійно утвердилися в думці, що краще натуральності для вас немає нічого: брови повинні бути густими і мати натуральну форму. 

Тому, власне, останнім часом масово всі виробники почали випуск косметики для брів. І цей маркер для брів від торгової марки Catrice з Німеччини - яскраве тому підтвердження! Надтонкий аплікатор і рідка текстура дозволять нанести безліч штрихів, що імітують натуральні волоски, або ж нанести точково і розтушувати - щоб додати своїм бровам більш насичений колір. Можна використовувати маркер навіть якщо ви не вважаєте себе фахівцем в сфері косметології - адже зручна форма нанесення дозволить зробити максимально природний вигляд, а стійкість результату вас порадує! Пару штрихів вранці - і ваші брови чудові!

Спосіб застосування:

Брови необхідно причесати і маркером нанести мітки, щоб правильно і рівномірно нанести штрихи. Потім волоски зачісуються щіточкою для брів і наносяться самі штрихи у напрямку росту брів.

Склад:

AQUA (WATER), ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, POLYURETHANE-35, POLYGLYCERYL-2 CAPRATE, METHYLPROPANEDIOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, TRI-C12-13 ALKYL CITRATE, CAPRYLYL GLYCOL, PANTHENOL, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, TOCOPHEROL, PHENYLPROPANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 16035 (RED 40), CI 19140 (YELLOW 5), CI 61570 (GREEN 5).

Напиши відгук
Catrice Маркер для брів № 030

Catrice Маркер для брів № 030

Catrice Brow Comb Pro Micro Pen № 030

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри