Sultan Corporal body balm Taj Palace Бальзам для тіла

La Sultane De Saba Taj Palace Melting Balm 300 мл

La Sultane de Saba La Sultane de Saba

ЦБ-00031816

La Sultane de Saba

Наявність: Немає в наявності

2160грн

Об'єм: 300 мл

Бренд: La Sultane De Saba

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Франція

Призначення: Зволоження та живлення

 La Sultane De Saba Taj Palace Melting Balm 300 мл 

Бальзам для Тіла La Sultane De Saba Taj Palace Melting Balm — це золота середина між молочком і маслом каріте з ніжним східним ароматом. Чарівний шлейфовий аромат олії надовго залишається на тілі і здатний замінити парфум.Ефективно бореться з розтяжками, має очищувальну дію. Арганова олія допомагає пом'якшити і наситити епідерміс, вирівнює його мікрорельєф, зменшує лущення, заломи та зморшки. Олія ши має антиоксидантну, омолоджувальну дію, зміцнює захисні властивості шкіри Він активно бореться із сухістю, усуває подразнення і навіть сприяє запобіганню зменшенню розтяжок: цей секрет східних жінок для догляду за тілом та волоссям передавався з покоління до покоління став доступним і для вашого тіла!

Ключові інгредієнти:

  • Олія солодкого мигдалю відмінно загоює порізи, тріщини та усуває подразнення шкіри. Також вона зволожує та пом’якшує дерму, залишає невідчутну плівку для захисту від втрати вологості.
  • Олія Ши має антиоксидантні властивості, захищає шкіру та волосся від шкідливого впливу вільних радикалів. Вона наповнює дерму вітамінами та мінералами, які необхідні для молодості та здоров’я клітин. Також олія відмінно зволожує шкіру, розгладжує зморшки та покращує тонус.
  • Арганова Олія має помякшувальну і загоювальну дію, покращує еластичність шкіри та запобігає розтяжкам, ефективно бореться з прищами та заспокоює подразнення.

Спосіб застосування:

Нанесіть засіб на чисту і суху шкіру тіла і промасажуйте повільними рухами. Можна застосовувати щодня.

Склад:

Butyrospermum parkii (Shea) butter, Aqua/Water, Parfum/Fragrance, Arachidyl alcohol, Argana spinosa (Argan) kernel oil, Behenyl alcohol, Cetearyl alcohol, Potassium cetyl phosphate, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Sodium stearoyl glutamate, Cetyl alcohol, Benxyl alcohol, Arachidyl glucoside, Cocos nucifera (Coconut) oil, Cetearyl glucoside, Chlorphenesin, Coumarin, Citric acid, Carbomer, Citronellol, Dehydro acetic acid, Glycine soja (Soybean) oil, Tocopherol, Linalool, alpha-Isomethyl ionone, Allantoin, Limonene, Geranoil, Citral.

Напиши відгук
La Sultane De Saba Silk Protein Scrub Amber Musk Sandalwood 200 мл

La Sultane De Saba Silk Protein Scrub Amber Musk Sandalwood 200 мл

 La Sultane De Saba Скраб для тіла з протеїнами шовку "Амбра/Мускус/Сандал"

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри