Sultan Body lotion Ayuverdique Молочко для тіла

La Sultane De Saba Body Lotion Ayurvedique, 200 мл

Молочко для тіла Аюрведа з амброю та пачулі

La Sultane de Saba La Sultane de Saba

ЦБ-00031820

La Sultane de Saba

Наявність: Немає в наявності

1640грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: La Sultane De Saba

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Франція

Призначення: Зволоження та живлення

La Sultane De Saba Body Lotion Ayurvedique, 200 мл Молочко для тіла Аюрведа з амброю та пачулі

Молочко для Тіла Аюрведа La Sultane De Saba Ayurvedic Body Lotion має вершкову консистенцію з таємничим східним ароматом, який залишиться тонкою вуаллю на весь день. Воно чудово відновлює структуру тканин, глибоко живить і захищає шкіру від зневодненості. Продукт легко вбирається і не залишає липкого шару. Ефект зволоження триває до 24 годин, надаючи вам відчуття комфорту і спокою. Регулярне використання молочка для тіла усуває лущення, надає шкірі шовковистість та покращує її еластичність.

Ключові інгредієнти:

  • Олія солодкого мигдалю відмінно загоює порізи, тріщини та усуває подразнення шкіри. Також вона зволожує та пом’якшує дерму, залишає невідчутну плівку для захисту від втрати вологості.
  • Олія Ши має антиоксидантні властивості, захищає шкіру та волосся від шкідливого впливу вільних радикалів. Вона наповнює дерму вітамінами та мінералами, які необхідні для молодості та здоров’я клітин. Також олія відмінно зволожує шкіру, розгладжує зморшки та покращує тонус.
  • Кокосова олія відома своїми зволожуючими і регенеративними властивостями. Вона має антибактеріальний і протигрибковий ефект, допомагає боротися з подразненням шкіри, стимулює вироблення колагену і захищає від ультрафіолетових променів. Також воно усуває лущення, сприяє оновленню клітин та є антиоксидантом.

Лосьйон має легку і насичену текстуру, швидко вбирається і не залишає слідів після нанесення. Димний, п'янкий аромат пачулі, амбри і ванілі.

Верхні ноти: бергамот і камфора. Ноти серця: конвалія, пачулі, троянда і сандал. Шлейф: боби тонка і ваніль.

Спосіб застосування:

Після душу нанести на тіло легкими рухами. Молочко швидко вбирається, не залишаючи відчуття жирності на шкірі.

Склад:

Aqua / Water, Prunus Amygdalus Dulcis Oil / Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter / Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Perfume / Fragrance, Cetyl Alcohol, Peg-8 Steara , Potassium Cetyl Phosphate, Urea, Benzyl Alcohol, Dimethicone, Peg-20 Stearate, Pentylene Glycol, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Coumarin, Allantoin, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene

Напиши відгук
La Sultane De Saba Silk Protein Scrub Amber Musk Sandalwood 200 мл

La Sultane De Saba Silk Protein Scrub Amber Musk Sandalwood 200 мл

 La Sultane De Saba Скраб для тіла з протеїнами шовку "Амбра/Мускус/Сандал"

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри