Dott Hypnotic Vibe Bod Лосьйон для тіла з центелли азіатської

Dott Hypnotic Vibe Body Cream

Dott Парфумований лосьйон для тіла з емолентами та екстрактом центели азіатської

Dott Dott

ЦБ-00031169

Dott

Наявність: Є в наявності

842грн

990 грн

Об'єм: 350 ml

Бренд: Dott

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Україна

Призначення: живлення, зволоження

Dott Hypnotic Vibe Body Cream Парфумований лосьйон для тіла з емолентами та екстрактом центели азіатської

Запах: ніжно-пудровий. Запах огортає ніжною вуаллю композиції розкішного букета білих квітів, лілії, жасміну, чайної троянди та туберози. С серці аромату розкривається тонка нота кокосу та абрикосу. База завершується аккордом ванілі, мигдаля та сандалу, а мускус тільки підтримує цей неперевершений ансамбль.

Зволожуючий крем з емолентами сприяє збереженню стабільного захисного бар'єру шкіри. Знімає відчуття стягнутості, роздратування та свербіж, повертає сухій шкірі гладкість та здоровий вигляд.
Емоленти працюють у верхньому шарі епідермісу. Вони зміцнюють природний водно-ліпідний бар'єр, який утримує вологу всередині та захищає шкіру від негативних зовнішніх впливів, відновлюють структуру епідермісу, заповнюючи проміжки між клітинами шкіри живильною сумішшю ліпідів та амінокислот.

Екстракт центелли азіатської– потужний протизапальний компонент, який, до того ж, запускає процес загоєння клітин епідермісу. Головна властивість цієї рослини полягає у зниженні хвороботворних бактерій. Центелла стимулює вироблення колагену та гіалуронової кислоти. Вона нейтралізує сухість та лущення, зволожує, нормалізує гідроліпідний баланс шкіри. А також заспокоює подразнені ділянки шкіри.

Напиши відгук
Dott Multi-Use Almond Butter

Dott Multi-Use Almond Butter

Dott Мультифункціональний засіб Масло Мигдалю

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри