Sesderma Azelac Face Body Hair Lotion 100 ml

Sesderma Azelac Face Body Hair Lotion 100 ml

Sesderma Лосьйон для обличчя та тіла 100 мл

Sesderma Sesderma

ЦБ-00022014

Sesderma

Наявність: Є в наявності

924грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Sesderma

Класифікація: Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Призначення: М'яко відлущує шкіру, не викликаючи подразнення або запалення, освітлює пігментацію, спричинену акне, пошкодженнями епідермісу або тривалим перебуванням на сонці

Sesderma Azelac Face Body Hair Lotion Лосьйон для обличчя та тіла 100 мл

Лосьйон для обличчя і тіла призначений для догляду за великими ділянками шкіри, схильними до акне і для обробки шкіри після гоління і депіляції. Лосьйон м'яко відлущує шкіру, зменшує запальні процеси, запобігає вростанню волосся і розчиняє надлишок себуму, що призводить до акне. Також може використовуватися як засіб, що очищає, при розацеа.

Активні інгредієнти:

  • Азелаїнова кислота м'яко відлущує шкіру, не викликаючи подразнення або запалення, освітлює пігментацію, спричинену акне, пошкодженнями епідермісу або тривалим перебуванням на сонці. Зменшує запальні процеси при розацеа та вирівнює тон шкіри.
  • Саліцилова кислота усувває бактеріальну активність на поверхні шкіри, розчиняє себум у забитих порах, полегшує загоєння акне та запобігає появі нових запальних процесів.

Лосьйон для обличчя та тіла є частиною серії Azelac і ми рекомендуємо використовувати його в комплексі з іншими засобами серії. Також ви можете комбінувати лосьйон із засобами з інших лінійок Sesderma, для того щоб підібрати максимально підходящий вашій шкірі догляд.

Спосіб застосування:

Розпиліть лосьйон Face Body Hair Lotion на ділянки шкіри, які потребують обробки, якщо немає активних запальних процесів - помасажуйте або дайте повністю вібратися. Нанесіть поверх зволожуючий крем або сонцезахисний засіб з SPF не менше 15.

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри