Darling Зволожуючий лосьйон для засмаги 50 мл

Darling Зволожуючий лосьйон для засмаги 150 мл

Darling Addicted to sun SPF 30-50

Darling Darling

ЦБ-00019911

Darling

Наявність: Немає в наявності

1200грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Darling

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Італія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Ідеальна засмага, одночасно зволожує і захищає від передчасного старіння

Darling Addicted to sun SPF 30-50 Зволожуючий лосьйон для засмаги 150 мл

Легкий сонцезахисний крем з високим ступенем захисту SPF 30-50 + забезпечує захист широкого спектра від UVA / UVB променів, володіє антивіковими і антиоксидантними властивостями. Доглядає за шкірою і надійно захищає її від агресивного сонячного впливу.Збагачений маслом абрикосових кісточок і антиоксидантами, які зволожують, відновлюють шкіру, забезпечують здоровий і природний загар.

Має легку, шовковисту текстуру, швидко поглинається, не залишає жирної плівки і білих слідів. Легка і невидима текстура підходить для всіх типів шкіри, швидко поглинається, дає ефект світіння, здатний надати шкірі здоровий вигляд. Завдяки наявності алантоїна, потужного антиоксиданту, сприяє відновленню тканин, глибоко зволожуючи і відновлюючи шкіру. Лосьйон надає тілу ароматний шлейф чарівної свіжості тропічного тіарі і кокоса, пом'якшує, робить шкіру ніжною і бархатистою.

Ваша засмагла шкіра отримає всі необхідні поживні речовини, буде ідеально засмаглою, з рівномірним і інтенсивним кольором.Упаковка на 100% придатна для вторинної переробки, виготовлена ​​з екологічно чистого матеріалу PE Green, виробленого з цукрового очерету і 100% переробленої біорозкладного паперу. Має сертифікат FSC.

Спосіб застосування:

Наносити рівномірно по мірі необхідності на все обличчя і тіло.

Напиши відгук
Darling Лосьйон - активатор засмаги 150 мл

Darling Лосьйон - активатор засмаги 150 мл

Darling Addicted To Sun Tan Activator 150 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри