Bjorn Axen Just Right Hairspray 250 мл Лак для волосся середньої фіксації

Bjorn Axen Just Right Hairspray 250 мл

Bjorn Axen Лак для волосся середньої фіксації 250 мл

Bjorn Axen Bjorn Axen

ЦБ-00032541

Bjorn Axen

Наявність: Є в наявності

790грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: Bjorn Axen

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Швеція

Призначення: Фіксація

Bjorn Axen Just Right Hairspray Лак для волосся середньої фіксації 250 мл

Фіксуючий лак для волосся, який створює ідеальну тривалу фіксацію. Збільшує об’єм та додає блиску. Спрей легко змивається щіткою і не залишає слідів. Містить вітамін В5, який живить і захищає. Робить пасма блискучими із середньою, але довготривалою фіксацією, не роблячи їх жорсткими. Веганський продукт.

Активні компоненти:

- Провітамін B5 (пантенол). Діє як кондиціонер, забезпечуючи тривале зволоження, запобігаючи пошкодженню та покращуючи блиск і сяйво.

Спосіб використання: нанесіть на сухе волосся. Тримайте балон приблизно на відстані 20 см від волосся під час розпилення. Для міцнішого та довготривалого результату розпилюйте потроху та повторюйте, доки не буде досягнуто бажаного результату. Для легшої фіксації виберіть лак для волосся Fixing Hairspray. Для максимальної фіксації виберіть лак для волосся Megafix.

Склад: Alcohol Denat, Butane, Propane, Isobutane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanol, Tocopherol, Benzophenone-4, Panthenol, Parfum.

Напиши відгук
Bjorn Axen Color Seal Shampoo 250 ml

Bjorn Axen Color Seal Shampoo 250 ml

Bjorn Axen Шампунь для фарбованого волосся 250 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри