Bjorn Axen Fixing Hairspray 250 мл Лак для волосся легкої фіксації

Bjorn Axen Fixing Hairspray 250 мл

Bjorn Axen  Лак для волосся легкої фіксації 250 мл 

Bjorn Axen Bjorn Axen

ЦБ-00032540

Bjorn Axen

Наявність: Є в наявності

790грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: Bjorn Axen

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Швеція

Призначення: Фіксація

Bjorn Axen Fixing Hairspray  Лак для волосся легкої фіксації 250 мл 

Фіксуючий спрей, який створює легку фіксацію та інтенсивний блиск. Спрей легко змивається щіткою і не залишає слідів. Містить живильний вітамін В5. Робить волосся блискучим завдяки легкій фіксації, не створюючи відчуття важкості чи жорсткості. Веганський продукт.

Активні компоненти:

- Провітамін B5 (пантенол). Діє як кондиціонер, забезпечуючи тривале зволоження, запобігаючи пошкодженню та покращуючи блиск і сяйво.

Спосіб використання: нанесіть на сухе волосся. Тримайте балон приблизно на відстані 20 см від волосся під час розпилення. Для міцнішого та довготривалого результату розпилюйте потроху та повторюйте, доки не буде досягнуто бажаного результату. Для трохи міцнішої фіксації та об’єму виберіть лак для волосся Just Right Hairspray. Для максимальної фіксації виберіть лак для волосся Megafix.

Склад: Alcohol Denat., Dimethyl Ether, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, VA/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer, Aqua, Panthenol, Aminomethyl Propanol, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, PEG/PPG18/18 Dimethicone, Citric Acid, Parfum.

Напиши відгук
Bjorn Axen Color Seal Shampoo 250 ml

Bjorn Axen Color Seal Shampoo 250 ml

Bjorn Axen Шампунь для фарбованого волосся 250 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри