Shachajuan Hair Spray Strong Control 300 ml

Shachajuan Hair Spray Strong Control 300 ml

Shachajuan Лак-спрей для сильної фіксації 300 мл

SachaJuan SachaJuan

ЦБ-00020763

SachaJuan

Наявність: Немає в наявності

896грн

Об'єм: 300 мл

Бренд: Shachajuan

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Швеція

Призначення: Забезпечує надійну і рухливу фіксацію форми, захищає від підвищеної вологості, запобігає завиванню та сплутуванню

Shachajuan Hair Spray Strong Control Лак-спрей для сильної фіксації 300 мл

Як зберегти укладку ідеальною упродовж усього дня? Вам допоможе лак Hair Spray b Control. Він забезпечує надійну та тривалу фіксацію, без склеювання і обтяження волосся. Лак отримав нагороди Flair Savoir Beauty Award 2016 і Elle Best of Beauty 2017. Продукт не містить парабенів, виготовляється відповідно до сучасних етичних норм (Cruelty Free), підходить для веганів.

Лак забезпечує надійну і рухливу фіксацію форми, захищає від підвищеної вологості, запобігає завиванню та сплутуванню. Зберігає волосся пишним і еластичним. Комплекс Ocean Silk Technology на основі екстрактів холодноводних водоростей Chondrus і Rhodophyceae підвищує еластичність волосся, нормалізує водно-мінеральний баланс шкіри голови, запобігає втраті вологи і підсилює природний блиск.

Спосіб застосування:

Використовуйте лак із засобами для укладання Sachajuan. Спрей Thermal Protection запобігає пошкодженню високими температурами, мус Moulding Spray додає об’єму, а Finish Cream допомагає виділити окремі пасма і надає розкішне сяяння.

Напиши відгук
Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Шампунь для глибокого очищення шкіри голови 1000 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри