Moroccanoil Крем для формування локонів, 250 мл

Moroccanoil Крем для формування локонів, 250 мл

Moroccanoil Curl Defining Cream

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00011115

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

1145грн

Об'єм: 250 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Час застосування: Універсальний

Призначення: Стайлінг

Тип волосся: Всі типи волосся

Moroccanoil Curl Defining Cream Крем для оформлення локонів

Красиві локони викликають захоплення чоловіків і заздрість жінок. Однак власницям кучерявого  волосся їх шевелюра доставляє масу клопоту. Таке волосся швидко втрачає форму, має пористу структуру і сухі кінчики, що січуться. Для того, щоб укласти зачіску в красивий каскад, потрібно провести біля дзеркала не одну годину. З кремом для оформлення локонів Moroccanoil Curl Defining Cream ваша зачіска буде виглядати бездоганно, а час її створення скоротиться в рази!

Нова вдосконалена технологія Moroccanoil Curl Defining Cream починає діяти відразу після нанесення на волосся і впливу на них теплом. Засіб має відмінні кондиціонуючі властивості, активує фактор пам'яті локонів, щоб вони надовго прийняли бажану форму - аж до подальшого укладання. Арганове масло і протеїни попереджають сплутування волосинок, забезпечують гладкість і сліпучий блиск локонам. Регулярне застосування крему реанімує волосся, подарувавши їм здоров'я - від коренів до кінчиків!

Спосіб застосування

Рясно нанести на чисте волосся, підсушене рушником. Для активації і підкреслення локонів використовуйте дифузор. Для створення більш слабких локонів дайте волоссю висохнути природним чином. Також можна використовувати для освіження локонів і запобігання сплутування протягом усього дня. Нанести 1 порцію з середини до кінчиків волосся, наносити повторно в міру необхідності. Для повторної активації пам'яті локонів можна використовувати додаткове тепло дифузора. Ви також можете скористатися інструментами для гарячої укладки волосся, щоб надати локонам форму і стиль.

Склад

Water, Ceteryl Alcohol, Polyquaternium-11, Glycol Stearate, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Polyquaternium-72, Argania Spinosa Kernel Oil (Argan Oil), Fragrance, Dimethicone, Behentrimonium Methosulfate (And) C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate (And) Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, DMDM Hydantoin, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Eugenol, Alpha- Isomethyl Ionone, Butylenphenyl Methylpropional, Linalool, Hydroxyisohexyl, 3-Cyclohexene Carboxaldehyde.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри