GK Cashemere Розгладжуючий крем-флюїд 50мл

Global Keratin Розгладжуючий крем - флюїд 50 мл

Global Keratin Cashmere Hair Taming System 50 ml

Brave Sale Brave Sale

ЦБ-00017806

Brave Sale

Наявність: Немає в наявності

1155грн

Об'єм: 50 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Global Keratin

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Призначення: Стайлінг

Global Keratin Cashmere Hair Taming System Розгладжуючий крем - флюїд 50 мл

Відомий американський бренд Global Keratin представляє вашій увазі легкий крем - флюїд Hair Taming System. Стайлінг підходить для всіх типів волосся. Завдяки спеціальній формулі крем надає волоссю блиск і дозволяє зачісці довго залишатися в ідеальному стані. Укладка виглядає природно, оскільки засіб не жирнить і не ускладнює волосся.

Кератин Juvexin - активний інгредієнт легкого крему. Він проникає в структуру волоска і заповнює пошкоджені ділянки. Такий вплив сприяє виробленню всередині волосся кератину, ідентичного натуральному. Локони стають здоровими, сильними і гладкими. Арганове масло відновлюює  структуру, роблячи волоссч м'якими і шовковистим, надійно захищаючи від негативного впливу факторів зовнішнього середовища.

Global Keratin Cashmere Hair Taming System можна використовувати щодня. Всі кошти компанії Gkhair створені для ефективного професійного догляду в домашніх умовах. Регулярно використовуючи легкий крем в тандемі з іншими засобами бренду Global Keratin, ви зробите волосся прекрасними.

Спосіб застосування:

Засіб наноситься на вологе або сухе волосся, ретельно масажними рухами нанести на шкіру голови і волосся. Укласти феном і брашем.

Напиши відгук
BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Заспокійлива альгінатна маска для обличчя 20 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри