Hedonic Water Drop hand mask 75ml Маска для рук

Hedonic Water Drop hand mask 75ml Маска для рук

Hedonic Маска для рук 75 мл 

HEDONIC HEDONIC

ЦБ-00032795

HEDONIC

Наявність: Є в наявності

820грн

Об'єм: 75 мл

Бренд: Hedonic

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Україна

Призначення: spa-догляд, антивіковий, відновлення, від перших ознак старіння, від подразнень, від почервонінь, живлення, заспокоєння, зволоження, пом'якшення, розгладження

Hedonic Water Drop hand mask 75ml Маска для рук

  • HEDONIC - Water Drop Hand Mask protecting & hydrating 

    Інноваційна маска для рук з унікальною технологією  Water Drop – це догляд для рук нового покоління, який глибоко зволожує, живить та захищає шкіру від впливу зовнішнього середовища. 

    Магія технології Water Drop полягає у невагомій емульсії, яка при нанесенні на шкіру перетворюється на дрібні крапельки, що містять в собі активні компоненти.  Вони проникають в шкіру набагато легше  та діють ефективніше. В результаті — шкіра рук глибоко зволожена, захищена і ніби огорнута в шовкові рукавички. Маска має легку, нелипку живильну текстуру і ніжний квітково-трав’яний аромат. Не потрубує змивання.

    Естетична туба у фірмовому кольорі бренду HEDONIC йде в парі з металевим ключиком, що допомагає зробити користування улюбленим засобом більш зручним та довготривалим. 

    Цільнометалеві кришечки доповнюють естетику продукту і дозволяють поставити крем, як прикрасу вашого туалетного столику.

    Активні компоненти:
    •Ніацинамід — відновлює, захищає, підвищує пружність та еластичність. Додатково – покращує зовнішній вигляд текстури шкіри;
    •Гідролізат протеїнів шовку — відповідає за глибоке зволоження, регенерацію та омолодження шкіри, захист від агресивного впливу зовнішнього середовища;
    •Екстракт зеленого чаю — має протизапальні та заспокійливі властивості, запобігає передчасному старінню шкіри, підсилюючи її пружність та еластичність

Спосіб застосування :  можна використовувати як самостійний етап догляду — у приміщеннях із сухим повітрям, вдома, перед виходом на вулицю. А також — як нічну маску, наносячи поверх нічного крему HEDONIC NIGHT HAND CREAM.
Склад : 

  • Aqua, Cyclopentasiloxane, Sodium Chloride, Glycerin, Propanediol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Propylene Glycol, Niacinamide, Parfum, Hydrolyzed Silk, Camellia Sinensis Leaf Extract, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate.

Напиши відгук
Hedonic Moisturizing & Soothing Night Hand Cream 75 мл

Hedonic Moisturizing & Soothing Night Hand Cream 75 мл

Hedonic Нічний крем для рук 75 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри