Crumb Spicy Rum for extra dry skin 50 ml Крем для рук

Crumb Hand Cream for extra dry skin Spicy Rum 50 ml

Крем для рук з сечовиною 50 мл 

CRUMB. CRUMB.

ЦБ-00031857

CRUMB.

Наявність: Є в наявності

450грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Crumb

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Призначення: Живлення та догляд

Crumb Hand Cream for extra dry skin Spicy Rum Крем для рук з сечовиною 50 мл 

Живить, зволожує, звільняє шкіру рук від вільних радикалів, активізує обмін речовин у клітинах шкіри, запобігає руйнуванню колагенових волокон, стимулює процес оновлення клітин шкіри. Чудово підходить для осінньо-зимового сезону, для сухої та вікової шкіри. Більш жирний, ніж усі інші наші креми, але і більш насичений за складом.

Аромат unisex: ром, спеції, цитрус, тубероза, боби тонка

Активні компоненти:

  • Олія коноплі: до її складу входять жирні кислоти омега-3, омега-6 та омега-9, а також вона містить антиоксиданти, вітаміни, мінерали та фітостероли, має здатність «закривати» вологу в шкірі, підтримуючи оптимальний рівень її зволоженості та сприяючи збереженню пружності та еластичності.
  • Дія олії конопель у формулі крему для рук доповнюється властивостями натуральних масел оливикокосу та ши. Вони живлять і зволожують шкіру, стимулюють її відновлення, надають пом’якшувальний та розгладжуючий ефект, виявляють антиоксидантні властивості.
  • Сечовина (Urea): інгредієнт, що міститься у тканинах шкіри і становить приблизно 7% від природного зволожуючого фактора. Перебуваючи у роговому шарі шкіри, сечовина відіграє роль підтримки здорового балансу вологи. Потрапляючи на поверхню шкіри, сечовина витягує воду з глибоких шарів і «закриває» її у верхньому ороговілому шарі. В результаті зникає лущення та почуття стягнутості.
  • Алантоїн: пришвидшує оновлення епідермісу, є ефективним антиоксидантом, а тому зменшує, а з часом і зовсім нейтралізує, шкідливий вплив на шкіру, сповільнюючи процес старіння клітин. Загоює. Найголовнішою функцією алантоїну є загоєння і відновлення бар’єрних властивостей епідермісу. Посилює регенерацію тканин, усуваючи при цьому лущення і сухість шкіри.
  • Д-Пантенол: допомагає утримувати вологу всередині шкіри, знижуючи її випаровування з поверхні. В результаті зменшуються ознаки сухості, шкіра виглядає більш гладкою, ніжною та шовковистою. Стягнутість, лущення та навіть дрібні тріщинки на шкірі швидко проходять завдяки активній дії пантенолу.
  • СО2 екстракт софори: сприяє захисту клітин шкіри від вільних радикалів, сприяє обміну речовин у клітинах шкіри, запобігає руйнуванню колагенових волокон та стимулює процес оновлення шкіри.

Спосіб застосуваннянанести невелику кількість на руки або тіло, розподілити масажними рухами. Тільки для зовнішнього застосування. Засіб не є гіпоалергенним, рекомендуємо зробити тест на невеликій ділянці шкіри на індивідуальну чутливість до компонентів

Напиши відгук
Crumb Vetiver & Bergamot Body Scrub 200 ml

Crumb Vetiver & Bergamot Body Scrub 200 ml

Crumb Скраб для тіла з трьома видами солі та AHA-кислотами 200 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри