Kiss by Rosemine Heart Парфумований крем для рук

Kiss by Rosemine Fragrance Hand Cream Angel's Heart

Kiss by Rosemine Парфумований крем для рук "Кохання янгола"

Kiss by RoseMine Kiss by RoseMine

ЦБ-00031130

Kiss by RoseMine

Наявність: Є в наявності

215грн

Об'єм: 60 ml

Бренд: Kiss by Rosemine

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Ароматизація, живлення, пом'якшення, розгладження

 Kiss by Rosemine Fragrance Hand Cream Angel's Heart Парфумований крем для рук "Кохання янгола"

Крем для рук "Серце ангела" Kiss by RoseMine Fragrance Hand Cream Angel's Heart - парфумований крем для рук з квітково-ягідним ароматом забезпечує глибоке зволоження і харчування шкіри рук, а також надає їй приємного аромату.

Крем містить спеціальну комбінацію зволожуючих інгредієнтів, які перешкоджають випаровуванню вологи, живлять шкіру рук, усувають сухість і лущення, покращують загоєння та захищають від впливу зовнішніх негативних факторів, прискорює загоєння мікротравм та тріщин.

Крем має ніжну текстуру, швидко вбирається, не залишаючи липкості.

  • Верхні ноти аромату – лист фіалки, чорна смородина.
  • Серце аромату – малина.
  • Базові ноти аромату – пачулі, тонканут, мускус.

Активні компоненти:

  • Гіалуронова кислота притягує і утримує воду, тим самим забезпечуючи пружність шкіри та зміцнюючи її. Перешкоджає випаровуванню вологи і одночасно захищає від агресивних факторів середовища. Активно зволожує, за рахунок чого синтезуються такі важливі компоненти матриксу шкіри, як колаген та еластин.
  • Масла карите, макадамії, кісточок манго та троянди живлять шкіру рук, усувають сухість і лущення, захищають від впливу зовнішніх негативних факторів.
  • Протеїни шовку володіють відновлювальними, зволожуючими, розгладжуючими, захисними властивостями. Покращують метаболізм дерми та епідермісу, надають регуляторну дію на рівень меланіну в шкірі,  шкірою, пом'якшують, роблять шкіру гладкішою.
  • Екстракт меду – продукт з високою поживною цінністю та унікальними регенеративними властивостями. Впливає на шкірний покрив відновлюється його міцність. Стимулює процеси мікроциркуляції в клітинах, насичуючи шкіру киснем.
  • Кераміди стимулюють оновлення, допомагають відновити цілісність ліпідної мантії, зміцнити власну захисну функцію шкіри, знизити її чутливість до зовнішніх факторів і запобігти зневодненості.
  • Екстракти ягід асаї, ожини, чорниці та малини у складі насичують антиоксидантами, вирівнюють тон і розгладжують поверхню шкіри рук.
  • Рожева вода, пантенол та екстракти квіток календули, ромашки, лотоса, маргаритки, хризантеми, камелії, бузини та примули вечірньої зволожують, пом'якшують і заспокоюють шкіру рук, прискорюють загоєння. ;

Спосіб застосування: 

Видавіть необхідну кількість крему із туби. Масажними рухами рівномірно нанесіть на шкіру рук, дайте поглинатися.

Напиши відгук
Kiss by Rosemine Glamour precious 140ml

Kiss by Rosemine Glamour precious 140ml

Kiss by Rosemine Крем для тіла з ароматом мандарина і солодкого жасмину 140 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри