Usolab Bio Intensive Repair Cream - 50 мл

Usolab Bio Intensive Repair Cream - 50 мл

Usolab Інтенсивний відновлюючий крем для обличчя 50 мл

Usolab Usolab

ЦБ-00032460

Usolab

Наявність: Немає в наявності

725грн

Об'єм: 50 ml

Бренд: Usolab

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Південна Корея

Вік: 40+

Інноваційний крем для боротьби з віковими змінами та різними пошкодженнями шкіри. Сприяє регенерації та оновленню шкіри, зміцнює та підтягує контур обличчя, допомагає у комплексній терапії проти акне та пігментації. Сприяє активному синтезу нових клітин у глибинних шарах і відновлює внутрішньоклітинний синтез, що згодом допомагає позбутися рубців та пігментних утворень, а також виявляє виражений анти-ейдж ефект. Заспокоює запалення та почервоніння, допомагає у боротьбі висипаннями та запаленнями різної етіології, усуває лущення та подразнення, освітлює та освіжає колір шкіри. USOLAB BIO INTENSIVE REPAIR CREAM має оновлену більш насичену формулу з концентрацією активів 70%. Після використання шкіра стає більш гладкою, пружною та підтягнутою, наповнюється сяйвом та свіжістю.

Активні компоненти:

  • Екстракт центели азіатської 24% - стимулює внутрішньоклітинний кровообіг, зміцнює захисний бар'єр шкіри та стінки капілярів та судин. Глибоко зволожує та допомагає відновити гідроліпідний баланс, знімає подразнення та свербіж, зменшує почервоніння, покращує мікроциркуляцію, а також забезпечує антиоксидантний захист.
  • Екстракт тремели (крижаний гриб) - має вологоутримуючі та антиоксидантні властивості. Стимулює власні захисні механізми шкіри та знижує реактивність при впливі зовнішніх факторів. Перешкоджає передчасному старінню та дегенерації шкірних мікрокапілярів. Розгладжує мікрорельєф та перші зморшки, надаючи шкірі матової гладкості.
  • Полінуклеотиди (PDRN) 10% - активізують вироблення колагену та еластину, нейтралізують дію вільних радикалів. Регенерують клітини, сприяють оптимальному зволоженню шкіри. Полінуклеотиди сприяють підвищенню тургору, зменшують вираженість глибоких зморшок та розгладжують дрібні.
  • Екстракт прополісу 10% - має потужні антисептичні та протизапальні властивості, пригнічує діяльність патогенних мікроорганізмів. Активізує оновлення клітин та процеси загоєння, інтенсивно зволожує та допомагає запобігти зневодненості, сухості та лущенню.
  • Пантенол 10% - надає відновлюючу та загоювальну дію. Притягує вологу та утримує її в епідермісі, пом'якшує, стимулює регенерацію.
  • Гідролізований колаген 5% - відновлює пружність та еластичність тканин, розгладжує дрібні зморшки та заломи, утримує вологу у тканинах шкіри, запобігаючи сухості та гальмує процес старіння.
  • Комплекс із 36 пептидів – зменшує глибину та кількість наявних зморшок, підтягує та зміцнює контур обличчя, попереджаючи обвисання. Покращує колір обличчя та підвищує опір численним факторам старіння, відновлює пружність та еластичність. Також пептиди сприяють кращому проникненню інших компонентів у глибші шари епідермісу, що покращує гідратацію та тонус. Пептиди є антиоксидантами і допомагають клітинам шкіри протистояти старінню.

Спосіб застосування:

Нанести невелику кількість крему на фінішному етапі ранкового та вечірнього догляду. Поступово розподілити засіб кінчиками пальців по всій поверхні шкіри обличчя, шиї та декольте.

Напиши відгук
Usolab Bio Intensive K cream 200ml

Usolab Bio Intensive K cream 200ml

Usolab Крем з вітаміном К 200ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри