Sesderma BTSeS 50 ml

Sesderma BTSeS Зволожуючий крем-гель проти зморшок 50 мл

Sesderma BTSeS Зволожуючий крем-гель проти зморшок 50 мл

Sesderma Sesderma

ЦБ-00022034

Sesderma

Наявність: Є в наявності

1940грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Sesderma

Класифікація: Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Антивіковий, Від зморшок, Живлення, Розслаблення, Зволоження

Вік: 30+, 35+

Sesderma BTSeS Зволожуючий крем-гель проти зморшок 50 мл 

Зволожувальний крем-гель проти зморщок рекомендований жінкам та чоловікам із віковою шкірою, схильною до жирності або висипань. Завдяки легкій текстурі крем-гель виконує антиейдж-функцію, не перевантажуючи шкіру та не провокуючи виникнення нових висипань.

Активні інгредієнти:

  • Пептид Syn-Coll стимулює клітини шкіри, змушуючи їх виробляти колаген та еластин, які відповідають за структуру шкіри. Тургор шкіри та рельєф особи відновлюється, ділянки, що зазнали вікових змін, стають більш підтягнутими, пропадає пухкість.
  • Пептид SNAP-7 розслабляє м'язи, що відповідають за міміку та робить зморшки менш глибокими. SNAP-7 — безін'єкційний аналог ботоксу, тому ефект від нього схожий, хоч і виявляється повільнішим.
  • Олія шипшини та вітамін E стимулюють оновлення епідермісу та відновлюють гідроліпідну мантію шкіри, яка захищає її від зневоднення, пошкоджень та висипань. Шкіра стає еластичнішою, її тон вирівнюється.
  • Екстракт гібіскуса зволожує шкіру, освітлює пігментовані ділянки та вирівнює загальний тон. Зволожувальний крем-гель проти зморщок — частина антивікової лінійки BTSeS, тому використовувати його рекомендується в комплексі з іншими засобами. Крім того, якщо ви хочете відійти від стандартної лінії догляду, ви можете використовувати зволожувальний крем-гель проти зморщок з іншими засобами від SesDerma — всі лінійки сумісні.

Спосіб застосування: нанесіть на чисту шкіру поверх активного або точкового догляду — у лінійці BTSeS це сироватка Anti-wrinkle Serum Forte і коректор зморщок Wrinkle Inhibitor. Поступово розподіліть крем-гель, дочекайтеся повного всотування.

Склад: Aqua, Octyldodecanol, Glycerin, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Ethylhexyl Cocoate, Propylene Glycol, Palmitoyl Tripeptide-5, Lecithin, Rosa Canina Fruit Oil, Carbomer, Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Triethanolamine, Acrylamide/sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Polysorbate 20, Glyceryl Polyacrylate, Genistein Glucoside, C13-14 Isoparaffin, Glycine Soja Seed Extract, Sodium Chloride, Disodium Edta, Sodium Cholate, Laureth-7, Dextrin, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Acetyl Glutamyl Heptapeptide-1, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Parfum, Linalool, Hydroxycitronellal, Geraniol, Citronellol, Limonene.

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри