Malva Кисть для тональної основи №003

Malva Кисть для тональної основи №003

Malva Cosmetics Foundation Brush №003

Malva Malva

ЦБ-00012780

Malva

Наявність: Немає в наявності

70грн

Бренд: Malva

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Китай

Матеріал кисті: Ворс синтетичний

Тип кисті: Для тональних засобів

Malva Cosmetics Foundation Brush Кисть для тональної основи №003

Віддаєте ви перевагу максимально природному макіяжу, або вас приваблюють більш яскраві і сміливі образи, вам так чи інакше не обійтися без якісної тональної основи, а також інструменту для її нанесення. Відомий бренд Malva Cosmetics вирішив допомогти саме з останнім пунктом і випустив цілу колекцію косметичних кистей, в якій №003 - це безпосередньо аксесуар для нанесення тональної основи.

Виріб має щільно набитим волосяним пучком, що дозволить вам рівномірно наносити тональний засіб на шкіру, створюючи бездоганне покриття. Штучний ворс не вбирає в себе рідкі продукти, а значить його витрата буде мінімальний. Також синтетична кисть не провокує алергічних висипань і роздратування, що дозволяє використовувати інструмент навіть тим, що володіє чутливою шкірою, схильної до подразнень.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість рідких тональних засобів на тильну сторону руки і занурте в них кисть. Починайте наносити легкими штрихами або невеликими круговими рухами в області щік у напрямку до зовнішньої сторони обличчя.

Напиши відгук
Malva Cosmetics Contour Brush Кисть для тіней №005

Malva Cosmetics Contour Brush Кисть для тіней №005

Malva Cosmetics Contour Brush №005

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри