Paese Wonder stick highlighter BODY олівець хайлайтер

Paese Хайлайтер у стіку Body

Paese Wonder stick highlighter Body

Paese Paese

ЦБ-00018048

Paese

Наявність: Немає в наявності

190грн

Об'єм: 4 г

Бренд: Paese

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Польща

Тип хайлайтера: У стіку

Paese Wonder stick highlighter Body Хайлайтер у стіку 

Компактний хайлайтер що містить більше 50% освітлюючих перлів, який поглинає, розсіює і маніпулює світлом таким чином, щоб імітувати природне світіння.Завдяки своїй багатій консистенції він висвітлює відразу після нанесення, надаючи блискучий світловий ефект.Надзвичайно шовковиста і приємна на дотик консистенція.

Кремова текстура хайлайтера неймовірно проста і зручна в нанесенні. Він ідеально поєднується з шкірою, надаючи їй феноменальне сяйво і оптично моделюючі риси обличчя. Також незамінний для підсвічування декольте і плечей. 

Завдяки зручній формі олівця - стіку, ви завжди зможете взяти його з собою і в будь-який момент додати собі сліпучого сяйва. Хайлайтер буде відмінно лягати на шкіру, а нанесення буде дуже простим - не вимагає додаткових аксесуарів.

Склад:

PPG-3 BNZYL MYRISTATE, POLYAMIDE-8, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, MICA, POLYAMIDE-3, ISOPROPYL MYRISTATE, OCTYLDODECANOL, PPG-3 HYDROGENATED CASTOR OIL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DIMETHICONE, TALC, SILICA, PHENOXYETHANOL, TIN OXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, [+/-: CI 77891, CI 77491].

Напиши відгук
Paese 302W natural Теплий

Paese 302W natural Теплий

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри