Catrice golden dust Хайлайтер рідкий 010

Catrice golden dust Хайлайтер рідкий 010

Catrice Golden Dust Highlighter Drops 

Catrice Catrice

ЦБ-00013473

Catrice

Наявність: Немає в наявності

170грн

Об'єм: 14 ml

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Вік: 18+

Catrice Golden Dust Highlighter Drops 

Хайлайтер німецького бренду "Catrice". До складу цього золотого рідкого хайлайтера входять особливі світловідбиваючі частинки, які надають шкірі воістину космічне мерехтіння. Продукт можна використовувати як самостійно, так і поверх тональної основи. Спробуйте нанести його не тільки на вилиці, але і під лінією росту брів, а також в області декольте.

Хайлайтер в краплях подарує образу свіже, живе сяйво. Використовуйте на всьому обличчі, розставляйте акценти точково або додавайте в тональну основу - приголомшливий ефект забезпечений. Рекомендується використовувати на "голу" шкіру або поверх тональної основи з рідкої або кремовою текстурою, а пудру, при потребі, наносити після.

Поряд з контурінгом великою популярністю серед дівчат, які стежать за модними тенденціями, користується стробінг -  за допомогою світлих акцентів, завдяки яким рельєф стає більш вираженим, а контури - більш акуратними. Відмінний вибір для створення бажаного ефекту - рідкий хайлайтер Galactic Highlighter Drops від Catrice.

Напиши відгук
Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри