Ottie Живильна зволожуюча маска

Ottie Живильна зволожуюча маска

Ottie Natural Grain Grind Pack 

ЦБ-00017705

Наявність: Немає в наявності

315грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Ottie

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Нормальна. суха

Призначення: Зволоження та живлення

Вік: 18+

Ottie Natural Grain Grind Pack Поживна маска для сухої шкіри обличчя

Ottie Natural Grain Grind Pack - живильна маска для сухої шкіри обличчя, розроблена на основі натуральних компонентів. Маска інтенсивно омолоджує, вирівнює тон і рельє'ф шкіри, живить комплексом неймовірно корисних компонентів і, в цілому, покращує стан шкіри.

До складу корейської маскии для обличчя «Ottie» входять какао-боби, полуничний екстракт, екстракт рису, масло солодкого мигдалю, насіння ячменю, шкаралупа волоського горіха. Він трохи скрабує шкіру, покращує процес мікроциркуляції на клітинному рівні, оновлюють епітелій. Засіб дбайливо позбавить шкіру від ороговілих клітин, надлишків шкірного себума, почуття сухості і стягнутості.Маска підтримує водно-ліпідний баланс на оптимальному рівні, освітлює пігментні плями і усуває подразнення.

Поживна маска для обличчя «Ottie» також має антибактеріальну і ранозагоювальну дії, прискорює процес регенерації. Після використання засобу шкіра позбавиться від жирного блиску, стане матовою і підтягнутою.

Спосіб застосування:

Попередньо очистити обличчя і протерти тонером, нанести тонким шаром на шкіру засіб, уникаючи області навколо очей і губ, через 15 хвилин змити проточною водою.

Напиши відгук
Ottie Заспокійлива пінка з екстрактом зеленого чаю

Ottie Заспокійлива пінка з екстрактом зеленого чаю

Ottie Green Tea Cleansing Foam

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри