Mr.Scrubber Sandalwood

Mr.Scrubber Sandalwood

Mr.Scrubber Аромасвічка з аромат теплого сандалу та солодкої ванілі

Mr. Scrubber Mr. Scrubber

ЦБ-00022144

Mr. Scrubber

Наявність: Немає в наявності

499грн

Об'єм: 225 ml

Бренд: Mr.Scrubber

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Призначення: Наповнює кімнату чарівним ароматом

Mr.Scrubber Sandalwood Аромасвічка з аромат теплого сандалу та солодкої ванілі

Глибокий аромат теплого сандалу з солодкими ванільними нотами заспокоює, розслабляє, розливається у повітрі домашнім теплом і затишком, огортає небувалою ніжністю і красою. Серце аромату - благородний екзотичний сандал. Його терпке пряне звучання доповнює солодка ваніль. Обволікаючий аромат Sandalwood ніби створений для затишних вечорів.

Ароматична соєва свічка наповнює кімнату чарівним ароматом, створює настрій, пробуджує почуття і спогади, дарує неповторну атмосферу тепла і спокою. Натуральна соєва свічка горить чисто і довго, не виділяє небезпечних речовин.

Спосіб використання:

Поставити свічку на достатньо жаростійкій поверхні. Використовувати для ароматизації, декорування, створення затишку в приміщеннях. Не допускати повного догорання свічки. Свічка не має горіти понад 4 години. Після запалювання свічка має горіти до повного розплавлення поверхні воску. У жодному випадку не залишати запалену свічку, розташовану поблизу займистих предметів, без догляду. Зберігати в недосяжному для дітей і домашніх тварин місці.

Напиши відгук
Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus Дезодорант

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри