Erborian Очищуюче масло для знаття макіяжу 80 г

Erborian Очищуюче масло для знаття макіяжу 80 г

Erborian Solid Cleansing Oil 80 g

Erborian Erborian

ЦБ-00018603

Erborian

Наявність: Немає в наявності

1399грн

Об'єм: 80 г

Бренд: Erborian

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Франція

Призначення: Очищення, тонізація, зволоження

Erborian Solid Cleansing Oil Очищуюче Масло для зняття макіяжу 80 г

Зняття макіяжу - процес тривалий і не завжди приємний. Як правило, він супроводжується дискомфортною сухістю шкіри, печіння в очах або ж чорними потоками туші, що просто неможливо видалити без проблем. Всі ці моменти залишилися в далекому минулому, адже тепер на поличках у ванній оселився інноваційний продукт від популярного французького бренду Erborian - масло Solid Cleansing Oil.

Гігієнічно витягніть невелику порцію засобу за допомогою спеціальної лопатки і делікатно нанесіть масло в шкіру. Опрацьовуйте їм всі області, на які нанесена косметика, а після легко змийте емульсію водою. Не лякайтеся, при контакті з вологою продукт перетвориться в приємне зволожуюче молочко, які ліквідують залишки пилу і бруду, що накопичилися в порах. Антисептичні компоненти знищать бактерії, здійснивши профілактику утворення прищів, а вітаміни і антиоксиданти подбають про протидію вільним радикалам. Процес очищення принесе тільки позитивні емоції, а ваша шкіра буде світитися красою з Erborian Solid Cleansing Oil.

Спосіб застосування:

Невелику кількість засобу масажними рухами нанесіть на шкіру обличчя і шиї, уникаючи області навколо очей, змийте водою.

Напиши відгук
Erborian Clair СС крем для шкіри навколо очей 10 мл

Erborian Clair СС крем для шкіри навколо очей 10 мл

Erborian CC Eye Cream Clair СС 10 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри