The saem natural condition cleasing oil mild Гідрофільне масло для чутливоі шкіри

The Saem Заспокійливе гідрофільне масло 180 мл

The Saem Natural Condition Cleansing Oil Mild 180 ml

The Saem The Saem

ЦБ-00018043

The Saem

Наявність: Немає в наявності

365грн

Об'єм: 180 мл

Бренд: The Saem

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Нормальна. суха

Призначення: Очищення, живлення, зволоження

The Saem Natural Condition Cleansing Oil Mild Заспокійливе гідрофільне масло 180 мл

Суха і чутлива шкіра вимагає особливого поводження та спеціальної косметики, яка дозволяє насичувати клітини дорогоцінної вологою і допомагає утримувати її всередині. Саме з такою метою майстра бренду The Saem створили заспокійливу гидрофильное масло Natural Condition Cleansing Oil Mild.

У його склад входить екстракт сої, бамбукового соку і портулаку, масла шипшини і ромашки, які відмінно справляються з забрудненнями і навіть водостійким макіяжем. Засіб ефективно очищає пори, запобігаючи їх закупорку і поява камедонов, зберігає оптимальний гідробаланс і не порушує захисний ліпідний бар'єр. Завдяки екстракту сої, шкіра зберігає свою пружність, прискорюється оновлення кліток і зменшує прояв фолікулярного гіперкератозу при вугрової висипки, а екстракт ромашки має протизапальну, заспокійливу і бактерицидну дію.

Спосіб застосування:

На суху шкіру обличчя нанести масло, помасажувати 1-2 хвилини, потім намочити руки водою і ще трохи помасажувати обличчя. Після цього особа умити теплою водою і продовжити догляд за шкірою.

Склад:

Mineral Oil, Ethylhexyl Palmitate, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Myristate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, PEG-8 Diisostearate, Soybean Extract, Rosehip Fruit Oil, Bamboo Sap, Extract Of March, Chamomile Flower Oil, Glycerin, Purified Water, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Butyleneglycol, 1,2-Hexanediol, Octanediol, Ethylhexyl Glycerin, Dipropylene Glycol, Fragrance.

Напиши відгук
The Saem Perfumed hand cream Frangipani

The Saem Perfumed hand cream Frangipani

The Saem Perfumed Frangipani Hand Moisturizer

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри