Cruelty free Heimish Бальзам для знятття макіяжу

Heimish All Clean Balm 120 ml

Heimish Гідрофільний бальзам для глибокого очищення шкіри 120 мл

Heimish Heimish

ЦБ-00003941

Heimish

Наявність: Є в наявності

665грн

Об'єм: 120 мл

Бренд: Heimish

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Для зняття макіяжу

Heimish All Clean Balm Гідрофільний бальзам для глибокого очищення шкіри 120 ml

Гідрофільний бальзам Heimish All Clean Balm – це засіб для очищення, здатний видалити будь-який, навіть найстійкіший макіяж.

Засіб швидко розчиняє стійкі ББ-креми, помади, туш та інші косметичні продукти, а також усуває надлишки шкірного себуму. Бальзам живить шкіру, зволожує її і насичує корисними компонентами, не залишає відчуття стягнутості.

Бальзам має щільну текстуру, схожу на щербет. При взаємодії з водою перетворюється на емульсію, як у випадку з гідрофільним маслом.Засіб гіпоалергенний і підходить для чутливої ​​шкіри.

Основні компоненти, що діють:

Олія Ши – має яскраво виражену пом'якшувальну дію, сприяє більш швидкому відновленню цілісності шкіри, надає омолоджуючу дію, знімає запалення, не забиває пори.

Токоферол (Вітамін Е) – забезпечує профілактику старіння, розгладжує та тонізує шкіру, прискорює загоєння, усуває лущення, приводить до норми жировий баланс.

Квіткові екстракти – мають виражені антибактеріальні властивості, заспокоюють подразнення, знімають запалення, заспокоюють шкіру, вирівнюють тон.

Комплекс цитрусових олій – дає м'який відбілюючий ефект, освітлює пігментацію та пост-акне, вирівнює та покращує тон шкіри. Стимулює зростання нових клітин, тонізує та зволожує. Абсорбує надлишки шкірного сала, очищає і делікатно відлущує омертвілий шар епідермісу.

Олія кокосу містить велику кількість вітамінів. Сприяє регенерацію шкіри та насичує шкіру важливими вітамінами. Відмінно відновлює та піклується про шкіру, тонізує та освіжає.

Екстракт чайного дерева – заспокоює шкіру та має антисептичну дію, контролює вироблення шкірного сала, відновлює водно-жировий баланс, допомагає у боротьбі із запаленнями та акне.

Спосіб застосування:

1. Вийміть необхідну кількість бальзаму і помістіть на зовнішню сторону руки, щоб бальзам трохи підтанув;

2. Пальцями нанесіть засіб на лоб, щоки, підборіддя та ніс;

3. М'яко масажуйте шкіру доки щербет не перетворитися на масло, потім додайте невелику кількість води і продовжіть масажувати шкіру до повного розчинення макіяжу;

4. Змийте залишки засобу та промокніть обличчя рушником.

Напиши відгук
Heimish Black Tea Mask Pack 110 ml

Heimish Black Tea Mask Pack 110 ml

Heimish Маска з екстрактом чорного чаю 110 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри