Chi gel Гель для сильної фіксації 237 мл

CHI Гель для сильної фіксації

CHI Infra Gel Maximum Control 

CHI CHI

ЦБ-00014021

CHI

Наявність: Немає в наявності

415грн

Об'єм: 237 мл

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Стайлінг

Тип волосся: Всі типи волосся

CHI Infra Gel Maximum Control Гель сильної фіксації  

Гель для волосся Infra Gel Maximum Control - це унікальний фіксуючий засіб для стайлінгу, розроблений в лабораторії CHI. Універсальний гель допомагає на тривалий час зберегти укладку в ідеальному стані, а також забезпечує першокласний догляд за локонами. Засіб входить до складу ексклюзивної лінії косметичних засобів Infra, створеної спеціально для догляду за нормальними або схильними до сухості локонами, які дуже часто піддаються згубному впливу гарячих укладок і фарбувальних речовин.

Ключовою особливістю лінії Infra є революційна система Cationic Hydrating Interlink, що дозволяє амінокислотам шовку глибоко проникати в пасма, миттєво відновлюючи їх структуру. Завдяки цьому волосся стає більш міцним, сильним, еластичним і зволоженим. Крім того, присутність в складі гелю кераміки і протеїнів шовку надає засобу потужний фіксуючий вплив. Волосся запам'ятовує раніше надану йому форму і легко відновлює її під впливом високої температури.

Спосіб використання

Нанесіть на вологе, висушене рушником волосся. Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.

Склад

Aqua/Water/Eau, PVP, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Caprylyl Glycol, Triethanolamine, Hexylene Glycol, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Propanediol, Alumina, Silica, Titanium Dioxide (CI 77891), Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри