Acnemy Zitback 200мл Очищуючий засіб для миття тіла

Acnemy Zitbody 200 мл

Acnemy Антибактеріальний гель для очищення тіла 200 мл 

Acnemy Acnemy

ЦБ-00032325

Acnemy

Наявність: Є в наявності

938грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Acnemy

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Для усіх типів, Проблемна

Призначення: Від прищів, Відлущуюче, Зміцнюючий, Контроль жирності, Очищення

Acnemy Антибактеріальний гель для очищення тіла 200 мл 

Очищувальний гель для душу для схильної до акне шкіри ZITBODY Purifying body wash, який очищує та контролює надлишок шкірного сала, зменшує та запобігає висипанню на тілі, м’яко очищуючи шкіру від забруднень.

Містить унікальну суміш кислот AHA (6 % гліколевої та 2 % мигдальної кислоти) та BHA (2 % інкапсульованої саліцилової кислоти), які діють як на поверхні, так і всередині пір, глибоко очищаючи шкіру, регулюючи вироблення шкірного сала та зменшуючи різні ознаки висипань на тіло.

Крім того, формула багата на пре- і постбіотики і врівноважує мікробіом шкіри, зміцнюючи шкірний бар’єр, тим самим запобігаючи появі нових прищів і зберігаючи її зволоженою та захищеною.

Не дратує і не сушить шкіру.

Особливості засобу:

  • Очищає, контролює надлишок шкірного сала та м’яко відлущує, не пересушуючи та не дратуючи шкіру.
  • Контролює та зменшує висипання на тілі.
  • Очищаюча, відлущувальна та зволожуюча дія.
  • М’яка та приємна до шкіри формула.
  • Ідеально підходить для шкіри, схильної до акне.
  • Містить саліцилову кислоту, гліколеву кислоту, мигдалеву кислоту, пре- та постбіотики.
  • Технологія інкапсуляції, що робить саліцилову кислоту в 12 разів ефективнішою.
  • Не комедогенний, без масла та мила.
  • Щоденне використання.

Активні компоненти:

  • Гліколева кислота 6% – потужна АНА-кислота для відлущування поверхневих шарів шкіри, освітлювання та вирівнювання тону.
  • Саліцилова кислота 2% – кератолітик, сприяє розщепленню та виведенню сального секрету та вмісту закупорених пор. Чинить антисептичну та протизапальну дію.
  • Мигдальна кислота 2% – АНА-кислота сприяє оновленню верхнього шару шкіри, ефективно працює з пігментацією, акне, дрібними лініями та заломами (віковими змінами шкіри). Має антибактеріальний потенціал.
  • Пре- та постбіотики – зміцнюють шкірний бар’єр, зменшують та запобігають ознакам подразнення, залишають шкіру зволоженою та захищеною.

Спосіб застосування:

Під час прийняття душу нанесіть ZITBODY на вологу шкіру на уражені ділянки тіла. М’яко втирайте в шкіру круговими рухами. Змийте великою кількістю води і закінчіть холодною водою, щоб закрити пори. Щоденне використання. Для досягнення оптимальних результатів поєднуйте зі спреєм для тіла ZITBACK.

Склад:

Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Glycolic Acid, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Mandelic Acid, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Ceramide NP, Salicylic Acid, Morinda Citrifolia Callus Culture Lysate, Rosa Centifolia Flower Extract, Sphingomonas Ferment Extract, Lactobacillus Ferment, Maltodextrin, Cholesterol, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Phosphatidylcholine, Mannitol, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Decyl Glucoside, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Citric Acid, Triethanolamine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Напиши відгук
Acnemy Zitproof Spot 36 патчів

Acnemy Zitproof Spot 36 патчів

Acnemy Індивідуальні гідроколоїдні пластирі 36 патчів

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри