Rituals Shower Gel Mgouna 200 ml Гель для душу

Rituals Shower Gel The Ritual of M'gouna 200 ml

Rituals  Гель-пінка для душу 200 ml

Rituals Rituals

ЦБ-00032207

Rituals

Наявність: Є в наявності

585грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Призначення: очищення, зволоження

Rituals Shower Gel The Ritual of M'gouna Гель-пінка для душу 200 ml

Цей Гель-Пінка Rituals M'gouna Collection Floral Foaming Shower Gel збагачений ароматом троянди Дамасцени та інжиру кактусу, створюючи унісон нот аромату, який огортає вас ніжною свіжістю та шляхетністю. Прекрасно підходить для всіх типів шкіри і призначений для ретельного очищення, зволоження та тонізування вашої шкіри, даруючи їй дивовижну гладкість та м'якість.

Результати використання гелю для душу The M'gouna Floral Foaming Shower Gel з колекції Rituals M'gouna напрочуд приємні. При контакті з водою він перетворюється на ніжну піну, яка м'яко очищає шкіру, видаляючи забруднення і токсини, залишаючи після себе неймовірно приємний аромат, який відчувається на шкірі протягом тривалого часу.

Завершіть свій душовий ритуал, поринувши в ароматний досвід M'gouna Collection від Rituals. Дозвольте собі насолодитися моментом розслаблення та розкоші, скористайтеся цим гелем-пінкою, щоб відчути неймовірне задоволення та доглядати за своєю шкірою одночасно. Незабутні моменти догляду за собою чекають на вас з Rituals M'gouna Collection Floral Foaming Shower Gel Rose Damascene & Prickly Pear.

Спосіб застосування :

Енергійно потрусіть флакончик перед використанням, переверніть його вертикально і видавіть піну на долоню. Розподіліть по вологій шкірі, а потім змийте.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри