Sultane Shower Gel Fleurs dOranger 200ml Гель для Душу Квіти Апельсина

La Sultane de Saba Orange Blossom Shower Cream 200 мл

Крем-гель для Душу Квітка Апельсина 200 мл 

La Sultane de Saba La Sultane de Saba

ЦБ-00032186

La Sultane de Saba

Наявність: Немає в наявності

1163грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: La Sultane de Saba

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Франція

Призначення: Живлення, Зволоження, Очищення

La Sultane de Saba Orange Blossom Shower Cream Крем-гель для Душу Квітка Апельсина 200 мл 

Крем-Гель для Душу Квіти Апельсину La Sultane De Saba Shower Cream Orange Blossom освіжає та бадьорить своїм квітково-цитрусовим ароматом. Продукт не розтікається і чудово спінюється, тому його зручно використовувати щодня. А саме завдяки натуральним оліям та екстрактам в складі, він неймовірно ніжно очищає шкіру, зволожує її, та залишає м’якою. Також крем-гель допомагає вивести всі токсини, глибокі забруднення та бореться з целюлітом.

Ключові інгредієнти

  • Екстракт алое вера заспокоює чутливу, «реактивну» шкіру: знімає почервоніння та подразнення і створює невидимий захисний бар’єр, зволожує глибокі шари епідермісу Екстракт меду зробить вашу шкіру більш еластичною, зволожить її та усилить процес регенерації. Окрім зволожуючих властивостей, він також має антибактеріальну дію, тому може допомогти навіть в боротьбі з акне та шрамами.
  • Екстракт лотоса загоює, відбілює, надає еластичність, омолоджує, сприяє тривалому зволоженню.
  • Комплекс натуральних олій пом’якшує і живить, зміцнює стінки судин, запобігає появі лущення, свербіння та стягнутості, також блискуче вирівнює мікрорельєф і покращує мікроциркуляцію крові. Застосовуючи цей крем-гель ви будете підтримувати свій природний РН.

Cклад: AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PPG-1-PEG- LAURYL GLYCOL ETHER, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, GLYCERIN, PARFUM/FRAGRANCE, COCAMIDE DEA, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, HONEY EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, CHLORPHENESIN, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, METHYLISOTHIAZOLINONE, CI 19140/YELLOW 5, CI 14700/RED 4, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE 

Напиши відгук
La Sultane De Saba Silk Protein Scrub Amber Musk Sandalwood 200 мл

La Sultane De Saba Silk Protein Scrub Amber Musk Sandalwood 200 мл

 La Sultane De Saba Скраб для тіла з протеїнами шовку "Амбра/Мускус/Сандал"

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри