Пінка для душу Bilou Cherry pops 200ml

Пінка для душу Bilou Cherry pops 200ml

 Bilou Cherry pops Пінка для душу 200 мл

ЦБ-00022355

Наявність: Є в наявності

330грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Bilou

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Очищення, зволоження, живлення

 Bilou Cherry pops Пінка для душу 200 мл

Легка повітряна пінка для ванни від німецького бренду Bilou змусить вас відмовитися раз і назавжди від звичних гелів і кремів. Пінка Bilou Pink Grapefruit володіє неповторним ароматом грейпфрута. Вона м'яко огортає шкіру, делікатно очищаючи і, одночасно, зволожуючи її. Після прийняття ванни з цим засобом шкіра стає м'якою і бархатистою, без натяку на сухість або стянутость.

Засіб дбайливо звільняє шкіру від повсякденного забруднення, надлишків себума, токсинів і шлаків, які так люблять "ховатися" в порах шкіри. Захисний комплекс запобігає втраті вологи, інтенсивно зволожуючи і живлячи клітини.М'яка заспокійлива формула знімає подразнення і почервоніння, усуває лущення та свербіж, наділяє вашу шкіру сяйвом і заряджає енергією молодості.

Спосіб застосування: перед використанням струсіть, тримайте в вертикальному положенні, а потім рівномірно розподіліть по вологій шкірі. Ретельно змийте.

Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Butane, Disodium Cocoamphodiacetate, Propane, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Aloe Barbadensis Extract, Sodium Chloride, Citric Acid, Dipropylene Glycol, Sodium Benzoate, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone

Напиши відгук
Rituals Karma shower oil 200ml Масло для душу

Rituals Karma shower oil 200ml Масло для душу

Rituals Масло для душу 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри