Esthetic House Очищаючий гель для душу на основі козячого молока 100 мл

Esthetic House Очищаючий гель для душу на основі козячого молока 100 мл

Esthetic House Touch My Body Goat Milk Wash 100 ml

Esthetic House Esthetic House

ЦБ-00018428

Esthetic House

Наявність: Немає в наявності

135грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Esthetic House

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Очищення,зволоження

Esthetic House Touch My Body Goat Milk Wash Очищаючий гель для душу на основі козячого молока 100 мл

Esthetic House Touch My Body Goat Milk Body Wash - це вітамінний гель для душу з протеїнами козячого молока. Він ефективно очищає, освіжає, освітлює і оздоровлює шкіру, знімає втому і стрес, усуває сухість і лущення.

Екстракт козячого молока насичує клітини безліччю цінних мікроелементів, які підтримують сприятливе здоров'я шкіри і уповільнюють вікові зміни.
Гель містить фермент гриба галактомісіса, який збагачує тканини безліччю вітамінів, мінералів і цінних амінокислот. Він розгладжує текстуру шкіри, скорочує зморшки, бореться з в'ялістю, тьмяністю, набряком та іншими віковими змінами.

Біфідобактерії є імуномодулюючим коктейлем, який утворює на поверхні епідермісу сприятливе середовище для розмноження оптимальної мікрофлори. Компонент також стимулює процеси регенерації, сприяють синтезу колагену і створює захист від негативного впливу навколишнього середовища.

Цераміди зміцнюють гідроліпідний бар'єр шкіри, запобігають випаровування вологи, підтримують оптимальний рівень зволоження, оберігають від сухості, лущення і передчасного старіння.

Спосіб застосування:

Видавіть трохи гелю і нанесіть на вологе тіло або губку. Додайте води, щоб вийшла піниста маса. Промийте шкіру, а залишки засобу видаліть водою.

Напиши відгук
Esthetic House Пілінг сироватка для обличчя 100 мл

Esthetic House Пілінг сироватка для обличчя 100 мл

Esthetic House Toxheal Red Glyucolic Peeling serum 100 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри