Art-visage Гель для вій та брів

Art-visage Гель для вій та брів

Art-Visage "Fix and Care"

ЦБ-00013138

Наявність: Немає в наявності

125грн

Об'єм: 5 ml

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Росія

Вік: 18+

Зроблено в: Росія

Art-Visage "Fix and Care"

Мода не стоїть на місці, і кожен сезон змінюється дуже радикальним чином. Щоб завжди бути в тренді, дівчата намагаються, як можуть: то завивають волосся, то распрямляют, контурирують обличчя бронзатором, а через місяць вже лише злегка прирумнянюють яблучка щік. З недавніх примх моди - густі соболині брови і мінімальний макіяж.

Сьогодні, щоб виглядати сучасно, досить лише вирівняти тон шкіри, підкреслити хайлайтером скулові кісточки і Т-зону, і причесати брови за допомогою гелю. Він зафіксує і додасть їм потрібну форму. При цьому він не дає ефекту «мокрих» брів і не склеює їх між собою. Зручна пензлик допоможе нанести гель делікатно, а поживні речовини в складі не тільки допоможуть бровам правильно лежати, але і зволожать їх, прискоривши їх зростання. Ви будете чудово виглядати, не наносячи при цьому тонни туші і олівця, адже з однаковим успіхом гель можна наносити і на вії замість туші. Все геніальне просто.

Спосіб застосування:

Вдень нанести на брови для фіксації брів. Увечері нанести на брови і вії для зміцнення і живлення вій і брів корисними речовинами.

Склад:

Aqua, Propylene Glycol, Steareth-10 Allyl Ether/Acrylates Copolymer, PVP, Sodium Hydroxide, Panthenol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben.

Напиши відгук
Zola Keratin Brow Gel Strong Fix 5 мл

Zola Keratin Brow Gel Strong Fix 5 мл

Zola Гель для брів 5 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри