Benefit Ka Brow Водостійка гель для брів

Benefit Ka Brow Водостійкий гель для брів

Benefit Benefit

ЦБ-00006623

Benefit

Наявність: Немає в наявності

915грн

Об'єм: 3g

Бренд: Benefit

Класифікація: Елітна

Країна виробник: Німеччина

Призначення: Для наведення контуру

Сучасна дівчина - активна дівчина, яка живе в вируючому ритмі великого міста і отримує справжню насолоду від нього. Вона зберігає свою жіночність і ніжність, вражаючи всіх бездоганністю кожного образу. Важливий пункт в будь-якому макіяжі - густі і пишні брови - інноваційний гель Ka Brow! елітного німецького бренду Benefit.

Це продукт нового покоління, так як його формула поєднує відразу кілька характеристик: догляд, фіксація і маскування недосконалостей. Компактна мініатюрна скошена кисть одним помахом руки перетворюється в виликорозмірну і наносить продукт, імітуючи волоски на ділянках шкіри з пустотами. Заповнюючи «залисини», ви робите брови густішими і красивими, формуєте їх правильний вигин і окреслюєте кінчик. Крім того, засіб ефективно укладає волоски в потрібному напрямку, а за рахунок шикарною пігментації не тьмяніє протягом дня, гарантуючи максимально природній і натуральний ефект моделювання.

Спосіб застосування:

Переверніть пензлик і вставте її назад в ковпачок. Ідеальна форма брів - швидко і без зусиль! Нанесіть на щіточку невелику кількість крем-гелю. Для природного ефекту рівномірно розподіліть невелику кількість крем-гелю від початку до точки вигину брови. Нанесіть ще трохи крем-гелю на щіточку і продовжите від точки вигину до кінчика брови. Додайте ще один шар, щоб підкреслити її форму і надати їй максимальну виразність.

Напиши відгук
Benefit Праймер для створення натуральних брів міні

Benefit Праймер для створення натуральних брів міні

Benefit Browvo! Conditioning Eyebrow Primer mini

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри