Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence 18 ml

Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence 18 ml

Dr.Ceuracle Веганська кремова есенція з екстрактом комбучі і чорного чаю 18 мл

Dr.Ceuracle Dr.Ceuracle

ЦБ-00020870

Dr.Ceuracle

Наявність: Немає в наявності

360грн

Об'єм: 18 мл

Бренд: Dr.Ceuracle

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволожуюча, детоксифікуюча і антиоксидантна дія

Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence Веганська кремова есенція з екстрактом комбучі і чорного чаю 18 мл

Багатофункціональна кремова есенція надає детоксикаційню дію, оскільки в склад засобу входить безліч компонентів, призначених для усунення забруднень і підвищення рівня гідратації. Допомагаючи створити більш здоровий колір обличчя, чайний гриб, багатий пробіотиками і вітамінами, і веганський чайний комплекс, що містить фруктові екстракти, працюють разом, щоб допомогти очистити і відновити баланс шкіри.

Засіб містить комплекс веганского чаю Vegan Tea Complex (78%), який запускає всі процеси виведення токсинів, а також регенерацію шкіри, надає інтенсивне живлення і зволоження для збалансованого, здорового кольору обличчя. До складу комплексу входить комбуча, екстракт листя і вода з листя зеленого чаю, ферментований екстракт дріжджів, екстракт плодів лимонника.

Активні компоненти есенції Dr.Ceuracle :

  • Комбуча — ферментований чорний чай, багатий пробіотиками і вітаміном B, що відновлює волокна еластину і колагену, допомагає виводити токсини і зміцнює імунітет шкіри, бореться зі зморшками, вирівнює тон особи і робить загальний омолоджуючу дію на шкіру обличчя. Завдяки високій концентрації вітаміну B, комбуча з легкістю заспокоює роздратовану шкіру.
  • Екстракт листя зеленого чаю — антиоксидант, який запобігає передчасному старінню шкіри, відновлює мікрорельєф і тон шкіри.
  • Ферментований екстракт дріжджів — ефективно живить шкіру, сприяє її пом’якшенню і зволоженню, підвищує інтенсивність клітинних обмінних процесів в базальному шарі епідермісу, відповідає за нормалізацію секреції сальних залоз і зменшення інтенсивності запальних процесів.
  • Екстракт плодів лимонника — завдяки вмісту сапонінів, органічних кислот, таніну, засіб нейтралізує наслідки і запобігає розвитку окислювального процесу, тонізує і освіжає шкіру, що в’яне.
  • Масло насіння соняшнику —  витягується методом декомпресії для максимізації активних інгредієнтів, відновлює зневоднену шкіру і зміцнює шкірний бар’єр за допомогою керамідів і протеїнів.
  • Гіалуронова кислота — глибоко проникає в епідерміс і дерму для тривалого зволоження.


Засіб є повністю веганським, не тестується на тваринах, а також не містить продукти тваринного походження і отримав підтверджуючий сертифікат від «Korea Agency of Vegan Certificationand Services Inc».
Vegan Kombucha Tea Essence сертифікований шляхом ретельної перевірки всіх інгредієнтів і процесу виробництва.

Спосіб застосування:

Змочіть ватний диск засобом і акуратно нанесіть на очищене обличчя або нанесіть на кінчики пальців і обережно поплескайте по обличчю до повного вбирання.

Метод «7 шарів» (послідовне нанесення декількох шарів засоби). Багаторазове нанесення зволожуючого засобу забезпечує глибоке насичення шкіри вологою.

Залежно від кількості шарів ефект зволоження може бути різним:

  • для жирної шкіри – 1 шар як тонер;
  • для комбінованої – 2 шари як есенція;
  • для сухої шкіри – 3 шари в якості зволожуючого крему;
  • для збезводненої шкіри – 3-7 шарів.

Після нанесення втирати протягом 30 секунд для кращого поглинання.

Напиши відгук
Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Cleansing Pad 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри