Darling High Protection Kit

Darling High Protection Kit

Darling Набір Cонцезахист для обличчя, тіла та активатор засмаги

Darling Darling

ЦБ-00020084

Darling

Наявність: Немає в наявності

3500грн

Бренд: Darling

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Італія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Захист від сонця, зволоження, вирівнює тон

Darling High Protection Kit Набір Cонцезахист для обличчя, тіла та активатор засмаги

У набір входять:

1. Darling Glowy Face Cream SPF50 + Зволожуючий сонцезахисний крем для обличчя та декольте 30 мл.
2. Darling High Protectionn SPF 30-50 Сонцезахисний крем "Сильна захист" SPF 30-50 150 мл.
3. Darling Tan Activator Зволожуючий лосьйон активатор засмаги 150 мл.

Darling Glowy Face Cream SPF50 + Зволожуючий сонцезахисний крем для обличчя та декольте 30 мл

Зволожуючий сонцезахисний крем для обличчя, шиї та зони декольте з високим ступенем захисту SPF 50+ забезпечує захист широкого спектра від UVA / UVB променів, володіє антивіковими і антиоксидантними властивостями, вирівнює тон шкіри і підсилює сяйво. Революційний крем для обличчя, призначений для щоденного використання, ідеальний в якості основи під макіяж, завдяки легкій, зволожуючій формулі і ефектом м'якого світіння. Ексклюзивна формула на основі вітаміну Е дозволяє зменшити стрес шкіри і запобігти старінню.

Арома-букет моно де Таїті з екзотичної тіари і кокоса відтіняються ніжним ванільним шлейфом.

Упаковка на 100% придатна для вторинної переробки, виготовлена ​​з екологічно чистого матеріалу PE Green. Має сертифікат FSC.

Спосіб застосування:

Нанесіть вранці в достатній кількості в якості сонцезахисного крему і основи для макіяжу.

Darling High Protectionn SPF 30-50 - Сонцезахисний крем "Сильна Захист" SPF 30-50 150 мл

Легкий сонцезахисний крем з високим ступенем захисту SPF 30-50 + забезпечує захист широкого спектра від UVA / UVB променів, володіє антивіковими і антиоксидантними властивостями. Доглядає за шкірою і надійно захищає її від агресивного сонячного впливу. Збагачений маслом абрикосових кісточок і антиоксидантами, які зволожують, відновлюють шкіру, забезпечують здоровий і природну засмагу. Він діє як сонцезахисний екран: відображає ультрафіолетове випромінювання, не заважаючи природному процесу засмаги.

Має легку, шовковисту текстуру, швидко вбирається, не залишає жирної плівки і білих слідів. Легка і невидима текстура підходить для всіх типів шкіри, швидко вбирається, дає ефект світіння, здатний надати шкірі здоровий вигляд. Завдяки наявності алантоїна, потужного антиоксиданту, сприяє відновленню тканин, глибоко зволожуючи і відновлюючи шкіру. Лосьйон має ароматний шлейф чарівної свіжості тропічного тіари і кокоса, пом'якшує, робить шкіру ніжною і бархатистою. Ваша засмагла шкіра отримає всі необхідні поживні речовини та буде ідеально засмаглою, з рівномірним і інтенсивним кольором.

Спосіб застосування:

Наносити рівномірно по мірі необхідності на все обличчя і тіло.

Darling Tan Activator - Зволожуючий лосьйон активатор засмаги 150 мл

Лосьйон створений для посилення засмаги та захисту шкіри від фотостаріння. Володіє заспокійливим, зволожуючим і живильним ефектом завдяки наявності в складі алое вера і календули. Лосьйон містить вітамін Е, кокосове і абрикосове масло, які володіють антивіковими і антиоксидантними властивостями, підтримують еластичність шкіри і захищають її від пошкоджень, викликаних зовнішніми факторами. Темний і стійкий відтінок засмаги з'являється завдяки тому, що лосьйон запускає в шкірі вироблення пігменту, при цьому він блокує шкідливий вплив ультрафіолету. Має легку, шовковисту текстуру, швидко вбирається, не залишає жирної плівки і білих слідів.

Спосіб застосування:

Наносити на все обличчя і тіло до виходу на сонце.

Напиши відгук
Darling Лосьйон - активатор засмаги 150 мл

Darling Лосьйон - активатор засмаги 150 мл

Darling Addicted To Sun Tan Activator 150 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри