Davines 50ml Маска для волосся з гіалуроновою кислотою

Davines The Circle Chronicles The Quick Fix Circle 50 ml

Davines Маска для миттєвого зволоження та розгладжування волосся, з гіалуроновою кислотою 50 мл 

Davines Davines

ЦБ-00030841

Davines

Наявність: Є в наявності

364грн

Об'єм: 50 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Davines

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Італія

Призначення: зволоження, пом'якшення

Davines The Circle Chronicles The Quick Fix Circle Маска для миттєвого зволоження та розгладжування волосся, з гіалуроновою кислотою 50 мл 

Маска для миттєвого зволоження та розгладження волосся з гіалуроновою кислотою Davines The Circle Chronicles The Quick Fix Circle створена для дівчат, які прагнуть завжди виглядати розкішно, не витрачаючи при цьому багато часу на доглядальні процедури. Це професійний продукт, в його складі немає сульфатів і парабенів. Він володіє інтенсивною дією, завдяки якій швидко відновлює мляві пасма, наповнює їх об'ємом, силою та привабливим блиском.

У складі засобу є гіалуронова кислота, що забезпечує відмінне зволоження волосків, і багата корисними мікроелементами натуральна червона глина. Така формула гарантує швидке відновлення структури локонів. Після застосування цієї маски пасма стануть більш м'якими, шовковистими та слухняними, отримають приємну шовковистість, еластичність і гарне сяйво.

Спосіб застосування: 

Після нанесення шампуню нанести на підсушене рушником волосся та шкіру голови. Залишити на 10 хвилин, прочесати і змити.

Напиши відгук
Davines Hair Refresher 150 ml

Davines Hair Refresher 150 ml

Сухий шампунь 150 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри