Bjorn Axen Moisture Shampoo 250ml Зволожуючий шампунь для волосся

Bjorn Axen Moisture Shampoo 250 ml

Bjorn Axen Зволожувальний шампунь для волосся 250 мл 

Bjorn Axen Bjorn Axen

ЦБ-00030276

Bjorn Axen

Наявність: Є в наявності

885грн

Об'єм: 250 мл

Тип волося: Всі типи, сухе

Бренд: Bjorn Axen

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Швеція

Час застосування: Універсальний

Призначення: Для блиску, Зволоження

Bjorn Axen Moisture Shampoo Зволожувальний шампунь для волосся 250 мл 

Інтенсивно зволожуючий шампунь для сухого волосся та шкіри голови. Наповнений гіалуроновою кислотою та технологією проти зневоднення, яка живить і пом’якшує волосся, водночас надає волоссю інтенсивного блиску.

Підходить для всіх типів волосся.

Активні компоненти:

– Гіалуронова кислота. Зволожує, розгладжує і пом’якшує волосся. Гіалуронова кислота з низькою молекулярною масою глибоко зволожує, тоді як гіалуронова кислота з високою молекулярною масою залишається на зовнішньому шарі шкіри та волосся для тривалого зволоження.

– Технологія боротьби зі зневодненням. Потужна комбінація трьох типів цукру, яка захищає волосяне волокно і зволожує волосся та шкіру голови

– Модифікований гуар. Рослинний екстракт з кондиціонуючою та пом’якшувальною дією на волосся та шкіру голови.

– Провітамін В5 (пантенол). Діє як кондиціонер, забезпечуючи тривале зволоження, запобігаючи пошкодженню, покращуючи блиск волосся

– Екстракт кокоса. Легка олія, яка робить волосся м’якшим та підсилює його блиск.

Спосіб використання: 

Нанесіть на вологе волосся та шкіру голови. Помасажуйте, щоб створити рясну піну. Ретельно змийте і завжди використовуйте кондиціонер. Поєднуйте з іншими продуктами Moisture від Björn Axén для посилення зволожуючого ефекту.

Склад:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Glycerin, Panthenol, Cocos Nucifera Fruit Extract, Butyloctanol, Laureth-4, Bis-Diisopropanolamino-PG-Propyl Disiloxane/Bis-Vinyl Dimethicone Copolymer, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Formic Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Lactic Acid, Pafrum.

Напиши відгук
Bjorn Axen Color Seal Shampoo 250 ml

Bjorn Axen Color Seal Shampoo 250 ml

Bjorn Axen Шампунь для фарбованого волосся 250 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри