Dr.Forhair Folligen silk shampoo 300g Шампунь для сухого волосся

Dr.Forhair Folligen silk shampoo 300 g

Dr.Forhair Шампунь для сухого волосся 300 г 

Dr.FORHAIR Dr.FORHAIR

ЦБ-00027325

Dr.FORHAIR

Наявність: Є в наявності

890грн

Об'єм: 300 г

Тип волося: Сухі, Жирні, Пошкоджені, Ослаблені, Ламке, Схильні до випадання, Неслухняне, Тонкі, Тьмяні, Забарвлені, Натуральні, Світлі

Бренд: Dr.Forhair

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Час застосування: Універсальний

Призначення: Живлення, Відновлення, Для блиску, Для обсягу, Від випадіння, Очищення, Зволоження, Зміцнення

Dr.Forhair Folligen silk shampoo Шампунь для сухого волосся 300 г 

Зволожуючий шампунь з формулою без сульфатів і силіконів містить 93% інгредієнтів рослинного походження для збалансованого догляду за сухим, ламким і тьмяним волоссям, які піддаються частому фарбуванню і термоукладанню, а також страждають від тривалого перебування на сонці та контакті.

Вже після першого використання повертає блиск і шовковистість, полегшує розчісування, відновлює пружність та еластичність, надає прикореневого об'єму тонкому волоссю.

М'які поверхнево-активні речовини на основі кокосу, які входять до складу шампуню, дозволяють якісно очистити волосся від забруднень і пилу, не позбавляючи його природної вологи.

20 амінокислот підвищують еластичність і пружність, зміцнюють, роблять волосся сильним і блискучим, огортають невидимим захисним бар'єром.

Саліцилова кислота (BHAвідлущує шкіру голови, зменшує жирність, нормалізує роботу сальних залоз, запобігає запаленню.

Гідролізований колаген розгладжує кератинові лусочки, заповнює пошкоджені ділянки, відновлює та ущільнює.

Гідролізований кератин проникає в структуру, усуває сухість і пом'якшує, сприяє утриманню вологи, запобігає ламкості, кондиціонуючи і розгладжуючи.

5-HA Complex (5 видів гіалуронової кислоти) зволожують, утримують вологу в шкірі та зміцнюють захисний бар'єр, запобігаючи сухості, лущенню та подразненню.

6-HERB Complex (лаванда, м'ята, фрезія, розмарин, ромашка та монарда) – рослинний комплекс, який заспокоює та захищає шкіру голови, насичуючи вітамінами та антиоксидантами.

Ніацинамід живить волосяні цибулини, знімає роздратування, прискорює ріст, покращує мікроциркуляцію, пробуджує сплячі фолікули, робить волосся більш щільним і пружним.

Декспантенол стимулює інтенсивне зростання і появу нових волосяних цибулин, перешкоджає випаданню, зволожує та підтримує оптимальний рівень гідратації.

Підходить для чутливої ​​шкіри голови.

Спосіб застосування:

Нанесіть шампунь на вологу шкіру голови, розподіліть масажними рухами, змийте.

Напиши відгук
Dr.Forhair Folligen scalp pack 50g

Dr.Forhair Folligen scalp pack 50g

Dr.Forhair Зміцнююча маска-догляд для шкіри голови

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри