Chi luxury Кондиціонер зволожуючий та відновлюючий 355 мл

Chi Кондиціонер для зволоження та відновлення волосся

CHI Luxury Black Seed Oil Moisture Replenish Conditioner

CHI CHI

ЦБ-00014288

CHI

Наявність: Є в наявності

645грн

Об'єм: 340 мл

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Тип волосся: Всі типи волосся

CHI Luxury Black Seed Oil Moisture Replenish Conditioner Зволожуючий кондиціонер з маслом чорного кмину

Якісний догляд за волоссям це не просто регулярне миття шампунем, але також застосування додаткових засобів, що дозволяють зберегти красу і здоров'я локонів. Одним з них є зволожуючий кондиціонер з маслом чорного кмину від американського бренду CHI.

Його розкішна формула призначена для відновлення відсутньої вологи в сухому і пошкодженому волоссі, що дозволяє йому набути необхідну міцність і еластичність. Вітамінний комплекс, що входить до складу, насичує кожну волосину поживними компонентами, надаючи здоровий блиск і запобігаючи появі ламкості, а масло чорного кмину допомагає захистити локони від негативного впливу навколишнього середовища і дарує додаткове зміцнення. 

Спосіб застосування

Після миття шампунем CHI Luxury Black Seed Oil, нанесіть кондиціонер на вологе волосся і рівномірно розподіліть по всій довжині. Потім змийте.

Склад

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dicetyldimonium Chloride, Propanediol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Behentrimonium Chloride, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Retinyl (Vitamin A) Palmitate, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Nigella Sativa Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, BHT, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Amodimethicone, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Sodium PCA, PPG-1 Trideceth-6, PEG-8 Dimethicone, Trisodium HEDTA, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-37, Trideceth-10, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Isopropyl Alcohol, Hexylene Glycol, Glycolic Acid, Fragrance (Parfum).

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри