CHI Кондиціонер для надання об'му 350 мл

CHI Кондиціонер для надання об'єму 355 мл

CHI Magnified Volume 

CHI CHI

ЦБ-00004978

CHI

Наявність: Є в наявності

645грн

Об'єм: 355 мл

Бренд: CHI

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Для об'єму

Тип волосся: Тонке

CHI Magnified Volume Кондиціонер для об'єму 355 мл

Тонке і недостатньо густе волосся - зовсім не проблема, якщо у вас під рукою є кондиціонер для об'єму Magnified Volume, розроблений провідними майстрами лабораторії CHI. Інноваційний засіб наситить ваші локони життєвою силою і допоможе зробити їх красивими, пружними і об'ємними.

Формула унікального кондиціонера заснована на поєднанні революційної технології Magnified Volume System і ексклюзивного керамічного сплаву CHI44, створеного на основі 44 неорганічних елементів при співробітництві компанії Farouk Systems з фахівцями NASA. Активна формула засобу сприяє інтенсивному проникненню доглядаючих компонентів в структуру пасом і забезпечує їм інтенсивне насичення мікроелементами, вітамінами і протеїнами. У комплексі це дає чудовий ефект. Локони стають більш щільними і життєздатними, а також радують око чудовим об'ємом і насиченим кольором, незалежно від того, природний він або отриманий при фарбуванні. 

Спосіб нанесення

Нанесіть засіб CHI Magnified Volume на вологе вимите волосся. Залиште на 2-5 хвилин, потім ретельно ополосніть теплою водою.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри