MoroccanOil Curl Conditioner Кондиціонер для кучерявого волосся, 250 мл

MoroccanOil Curl Conditioner Кондиціонер для кучерявого волосся, 250 мл

MoroccanOil Curl Enhancing Conditioner 

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00011114

Moroccanоil

Наявність: Є в наявності

945грн

Об'єм: 250 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення, живлення

Тип волосся: Кучеряве

Moroccanoil Curl Enhancing Conditioner Кондиціонер для кучерів

Популярний ізраїльський бренд MoroccanOil славиться виготовленням ефективної і приємною у використанні косметики для волосся. Кондиціонер для формування кучерів не виняток, адже дозволяє без особливих зусиль за лічені хвилини домогтися бажаного ефекту - створити грайливі і пружні локони.

Засіб призначений для кучерявого волосся, засноване на дивовижній властивості арганового масла, сприяє ефективному очищенню та кондиціюванню. Кондиціонер підсилює блиск і покращує еластичність, полегшує розчісування і робить укладку акуратніше. Гідролізований рослинний білок і абіссінське масло зміцнюють природну структуру, повертаючи пасмам здоровий вигляд. Антистатичний ефект робить волосся менш пухнастими. Засіб підходить як для натуральних, так і для фарбованих локонів.

Спосіб застосування

Розітріть невелику кількість кондиціонера (розміром з велику монету) між долонями. Рівномірно нанесіть засіб на вологе волосся і шкіру голови, безперервно масажуючи. Для більш глибокого кондиціонування залиште продукт на волоссі на 5 хвилин. Ретельно змийте водою, продовжуючи масажувати.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри